Fjordkraft-ligaen

2023 - 2 - 28

Slik spilles kvartfinalene i Fjordkraftligaen (TV 2)

Kvartfinalene går som følger: Stavanger Oilers - Lillehammer. Storhamar - Manglerud Star. Vålerenga - Frisk Asker. Sparta - Stjernen. Saken oppdateres.

Han utliknet med to minutter igjen, og sendte dermed kampen til overtid. Ingen klarte å få pucken i mål før J.J Piccinich tok affære med fem minutter igjen av kampen. – Det ser ut som at begge lag har snakket om å minimere feil. Det kunne bikket begge veier, men sånn er det ofte i derby. Magnus Nilsen var nær å sette inn returen, men Stjernen fikk ryddet unna i tide. Og første periode skulle vise seg å svare til hockeyekspertens forventninger. – Det er en serie som skal være relativt grei for Storhamar. Det ble dramatikk av dimensjoner i Sparta Amfi tirsdag kveld. Så da fikk jeg tilbake en, sier matchvinneren til TV 2. Det er et ungt og urutinert lag som skal møte Stavanger Oilers. – Vålerenga brukte litt tid på å velge. – Jeg er ikke veldig overrasket.

Explore the last week