Juventus

 
 
Post cover
Image courtesy of "Sporten.com"
Dybalas advokater hamrer på porten hos Juventus

Den tidligere Juventus-stjerna Paulo Dybala befinner seg i pluss, pluss-kategorien. Ifølge La Gazzetta dello Sport skylder Juventus Dybala opp mot mot 40 ...


Ifølge det italienske mediet har saken kommet opp gjennom etterforskningen av de økonomiske forholdene til Juve. Den tidligere Juventus-stjerna Paulo Dybala befinner seg i pluss, pluss-kategorien. [Nok en gigant har meldt seg på i jakten på Benficas midtstopperjuvel](https://sporten.com/nok-en-gigant-har-meldt-seg-pa-i-jakten-pa-benficas-midtstopperjuvel/)
show more
Post cover
Image courtesy of "Radio Haugaland"
Roma med sjokktap mot tabelljumboen – Pogba endelig i spill for Juventus

Sport: Cremonese hadde før tirsdagens oppgjør ikke vunnet én eneste kamp i serien denne sesongen og kunne til slutt juble for tre uhyre viktige poeng i ...


I tirsdagens kveldskamp gikk Juventus seirende ut av lokalderbyet mot Torino. Seier sikret likevel Daniel Ciofani da han scoret på straffe i det 83. minutt, men greide ikke å gjøre seg gjeldende i oppgjøret.


Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Roma med sjokktap mot tabelljumboen – Pogba endelig i spill for Juventus

Roma og Ola Solbakken røk på et overraskende 1-2-tap borte mot Cremonese i den italienske toppdivisjonen tirsdag.


I tirsdagens kveldskamp gikk Juventus seirende ut av lokalderbyet mot Torino. Seier sikret likevel Daniel Ciofani da han scoret på straffe i det 83. Hjemmelaget tok føringen ved Frank Tsadjout etter 17 minutters spill, før Leonardo Spinazzola utlignet 71 minutter inn i oppgjøret.


Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Roma med sjokktap mot tabelljumboen – Pogba endelig i spill for Juventus

Roma og Ola Solbakken røk på et overraskende 1-2-tap bort mot Cremonese i den italienske toppdivisjonen tirsdag.


I tirsdagens kveldskamp gikk Juventus seirende ut av lokalderbyet mot Torino. Seier sikret likevel Daniel Ciofani da han scoret på straffe i det 83. Hjemmelaget tok føringen ved Frank Tsadjout etter 17 minutters spill, før Leonardo Spinazzola utlignet 71 minutter inn i oppgjøret.


Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Mourinho freste etter utvisning - vurderer rettslige skritt mot fjerdedommeren

Roma og Ola Solbakken røk på et overraskende 1-2-tap borte mot Cremonese. José Mourinho ble utvist for tredje gang denne sesongen.


Seier sikret likevel Daniel Ciofani da han scoret på straffe i det 83. minutt, men greide ikke å bidra til Roma-poeng i oppgjøret. – Jeg vil undersøke om det finnes lydopptak. For at jeg skal reagere slik jeg gjorde, måtte det skje noe i forkant. Det er tredje gang i inneværende Serie A-sesong at hissigproppen blir utvist. – Jeg er full av følelser, men jeg er ikke gal.
show more