Märtha Louise

 
 
Post cover
Image courtesy of "NRK"
Kronprins Haakon kommenterer Märtha-intervjuet

På offisielt besøk i London kommenterte kronprins Haakon for første gang søsteren, prinsesse Märtha Louise, sine omdiskuterte uttalelser til svensk TV ...


Så det er mange ting jeg er imponert over, som han har fått til. – Jeg har lyst til å si at vi er heldige i Norge med norsk presse, media som er bevisste på samfunnsoppdraget sitt og gjør en god jobb. Kong Charles, som skal krones i mai, er kronprins Haakons firmenning. – Det blir veldig hyggelig å treffe prinsessen og prinsen av Wales. Vi hadde et veldig hyggelig besøk av dem i Norge for noen år siden, så det blir fint å treffes igjen, sier kronprins Haakon. Vi har mange dedikerte og flinke journalister som er opptatt av samfunnsoppdraget sitt.
show more
Post cover
Image courtesy of "fosna-folket.no"
(+) Toril startet samarbeidet etter å ha møtt Märtha Louise på varemesse: – Vi fikk god kontakt

Nylig flyttet Toril Leikvang butikken sin, for andre gang. Nå utvider hun vareutvalget, med gensere med royalt tilsnitt.


Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Kronprins Haakon: - Jeg kjenner meg igjen i noe av det søsteren min sier.

Kronprinsparet er i London med en stor, norsk delegasjon denne uken. Under et møte med pressen forteller kronprins Haakon at han kjenner seg igjen søsteren ...


– Det blir veldig hyggelig å treffe prinsen og prinsessen av Wales. Vi hadde jo et veldig hyggelig besøk av dem i Norge for noen år siden, så det blir fint å treffes igjen. Under et møte med pressen forteller kronprins Haakon at han kjenner seg igjen prinsesse Märtha Louises beskrivelse av hvor vanskelig det er med oppmerksomhet. Og kronprinsen nevnte de tette familiebåndene med den britiske kongefamilien. De skulle egentlig på tur i fjor høst, men dødsfallet til dronning Elizabeth førte til at turen ble utsatt. Her svarte de på spørsmål om kronprinsesse Mette-Marits interesse for litteratur.
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Kronprins Haakon om Märtha Louises TV-intervju: – Kjenner meg igjen i noe

Kronprinsparet ledsages av utenriksminister Anniken Huitfeldt (53), olje- og energiminister Terje Aasland (58) og næringsminister Jan Christian Vestre (36), ...


[ skrev prinsessen](https://www.vg.no/rampelys/i/q1JWdg/prinsesse-martha-til-frontalangrep-paa-dagbladet-nok-er-nok). Han uttrykte imidlertid en viss forståelse for sin søsters utspill. [gjenoppta kongelige plikter](https://www.vg.no/rampelys/i/15RR2J/prinsesse-martha-louise-i-svensk-tv-intervju-haaper-paa-comeback), som det før jul ble besluttet at [hun skulle si fra seg](https://www.vg.no/rampelys/i/8JqaB1/kongehuset-har-bestemt-prinsesse-martha-louise-skal-slutte-aa-representere-kongehuset-men-beholder-tittelen). [Aftenposten](https://www.aftenposten.no/norge/i/eJOoQl/kronprins-haakon-om-martha-louises-mediekritikk-jeg-kjenner-meg-igjen-i-noe-av-det-soesteren-min-sier) onsdag at den nye ordningen skal beholdes «en stund». [Aftenposten](https://www.aftenposten.no/norge/i/eJOoQl/kronprins-haakon-om-martha-louises-mediekritikk-jeg-kjenner-meg-igjen-i-noe-av-det-soesteren-min-sier) skriver at kronprinsen roste norsk presse for jobben de gjør og samfunnsoppdraget pressen har. [på svensk TV nylig](https://www.vg.no/rampelys/i/15RR2J/prinsesse-martha-louise-i-svensk-tv-intervju-haaper-paa-comeback), der hun gikk hardt ut mot pressen, og forklarte hvor vanskelig det har vært i alle år og stå i søkelyset.
show more
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Bryter tausheten om Märtha

Under sitt offisielle besøk i London brøt kronprins Haakon i dag tausheten etter skandaleintervjuet prinsesse Märtha Louise gjorde med svensk media.


- Så får vi se etter hvert hva tiden vil bringe. Så jeg har en viss forståelse for det. - Får se


Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Kronprinsen til Aftenposten om Märtha Louises mediekritikk: Kjenner meg igjen i noe av det hun sier

Kronprins Haakon sier til Aftenposten at han kan kjenne seg igjen i prinsesse Märtha Louises beskrivelse av hvor vanskelig det er med oppmerksomhet.


[ I intervjuet sa prinsessen følgende: