Mandalorian

2023 - 2 - 28

Post cover
Image courtesy of "Gamereactor Norge"

Slik fjernet The Mandalorian forfattere Cara Dune fra showet (Gamereactor Norge)

Gina Carano ble fjernet fra The Mandalorian på grunn av politisk ufølsomme bemerkninger hun kom med i 2021.

"(Det er) forskjellige karakterer [Din Djarin har] møtt siden Bo-Katan (som) er mye mer fremtredende, noe som gir mening for hvilken retning historien hans går, og da spesielt ham og Grogu." Det ser da ut til at Cara Dune ganske enkelt ble fjernet fra showet, ettersom karakterens hennes rett og slett ikke stemte overens med historien The Mandalorian sesong 3 prøver å fortelle. The Mandalorian sesong 3 starter på Disney+ i morgen. "Sesong 3 handler hovedsakelig om mandalorianere og den mandaloriske sagaen, den mandaloriske fortellingen," sa Dave Filoni. Det ser ut til at selv om ideen om å adressere Dunes avgang var en idé kastet rundt i forfatterrommet, bestemte de seg til slutt bare for å gå videre uten å påpeke den manglende karakteren. Gina Caranos Cara Dune dukket hyppig opp i de to første sesongene av The Mandalorian, men etter skuespillerens politisk ufølsomme uttalelser der det så ut til at hun sammenlignet kritikken av amerikanske konservative med forfølgelsen av jødiske mennesker under Holocaust ble hun droppet fra showet.

Post cover
Image courtesy of "Gamereactor Norge"

The Mandalorian Sesong 3 Episode 1 gjennomgang (Gamereactor Norge)

Format: Cinema · Filmstudio: Disney · Sjanger: Action · Regissør: David Filoni · Skuespillere: Carl Weathers Werner Herzog Pedro Pascal · Lanseringsdato: 12 november ...

Den første episoden sørger for å ta ting på strak arm, men det fungerer siden showet ganske nøye har bygget opp spenning og utvidet sitt univers på en meningsfull måte. Det er deres egen lille bortgjemte lekeplass, hvor de to har brukt nostalgi, spennende nye sjangerkombinasjoner og et jevnt tempo for å gjenskape noe av magien som ser ut til å ha gått tapt. Faktisk har de fått spillerom til å leke med sitt eget lille mikrokosmos, med The Mandalorian som baner vei for Ahsoka Tano og mange andre prosjekter.

Post cover
Image courtesy of "MSN"

Slik fjernet The Mandalorian forfattere Cara Dune fra showet (MSN)

Gina Caranos Cara Dune dukket opp ganske tungt i de to første sesongene av The Mandalorian. Men etter skuespillerens politisk ufølsomme uttalelser der det ...

Explore the last week