Post Malone

 
 
Post cover
Image courtesy of "folkebladet.no"
Post Malone utvider turneen – og vender tilbake til Norge i april

Ijuni i fjor spilte Post Malone for 23.000 fans i Bergen. Nå melder Live Nation at han har funnet plass til en opptreden på Telenor Arena utenfor Oslo ...


Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Post Malone kommer tilbake til Norge

Den amerikanske superstjernen vil lørdag 22. april gjeste Telenor Arena i Bærum utenfor Oslo. Det bekrefter Live Nation i en pressemelding.


Reisen fra første show på Blå til en av verdens største artister har vært helt sinnssyk, og det er en sann glede at han nå starter sin Europa-turné hos oss på Telenor Arena, sier Martin Nielsen i Live Nation Norge. Han har tidligere spilt på flere festivaler og klubber i Norge. Det bekrefter Live Nation i en pressemelding.
show more
Post cover
Image courtesy of "Musikknyheter"
Musikknyheter.no - Superstjerne tilbake til Norge!

Post Malone utvider sin suksessfulle «Twelve Carat Tour», og inntar Telenor Arena allerede lørdag 22. april! Den Grammy-vinnende stjernen legger til flere ...


[>>](/nyheter/22595/The-Prodigy-til-Norge!-.html) [>>](/nyheter/22602/Ørkenblues-legender-til-Norge.html) [>>](/nyheter/22603/Ellevilt-headliner-slipp-fra-Tons-of-Rock!-.html) Denne gangen står han på scenen i Telenor Arena! I 2022 la Post Malone ut på en omfattende turné i USA og Canada, som skulle være en feiring av hans kritikerroste fjerde album, «Twelve Carat Toothache». Denne delen av turneen, som er produsert av Live Nation, starter i Oslo og går videre til byer som Stockholm, København, Antwerpen, Zürich, Köln, London, Dublin, Glasgow, Birmingham og Manchester før den avsluttes i Amsterdam i mai.
show more