Therese Johaug

 
 
Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Ikke klar for å legge bort ski-lidenskapen: – Det er veldig spesielt

PLANICA (VG) Ingvild Flugstad Østberg (32) var spent på langrennslivet uten Therese Johaug (34) og Marit Bjørgen (42), og forteller åpent at hun deler deres ...


Hun innser at hun er i ferd med å bli eldre, men hun føler seg ung. Først og fremst har jeg vist for meg selv at jaggu kan jeg fortsatt. Hun er glad for at hun trives godt med dem også. Jeg må trives i gruppa og med den gjengen jeg skal reise på tur med. – Det svir litt å si det, men jeg føler jeg har en god tone med mange. Jeg har vært med på dette i 14–15 år. plassen på 10 kilometer friteknikk i Toblach i februar. Selv om hun titt og ofte kan se [Johaug i Planica med en stadig større mage](https://www.vg.no/sport/i/l395g9/gravid-johaug-i-vm-gleder-meg-til-aa-se-hvordan-hun-ser-ut), på jobb som ekspert for NRK. 32-åringen kjenner en indre motivasjon, men innrømmer at hun var spent på hvordan det ville bli å reise med andre lagvenninner. Jeg håper jeg selv skal oppleve det en dag, sier Østberg som har vært samboer med tidligere landslagsskøyteløper Christoffer Rukke i årevis. Hun er ikke klar for å legge bort jobben til fordel for barn ennå. Hun er tilbake.
show more