Tom Sizemore

 
 
Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"
Stjernen i koma – legene har gitt opp

Etter ti dager i koma kom legene med en hjerteskjærende beskjed til familien til den omstridte skuespilleren.


Tom Sizemore er nok mest kjent for sin rolle i «Redd menig Ryan» fra 1998, der han spiller sersjant Horvath. Der konstaterte legene at han hadde blitt rammet av en hjernehinnebetennelse i kjølvannet av et slag. De siste 10 dagene har han ligget i koma på intensivavdelingen.


Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
- Det er ikke noe håp

Familien bekrefter den triste nyheten. KOLLAPSET: Det anbefales at livet til skuespilleren avsluttes. Foto ...


Han har tidligere snakket ut om erfaring med rehabilitering, og skal på et tidspunkt ha blitt sjekket inn av kollega Robert De Niro. De ønsker å takke for alle de hundrevis av meldingene de har fått med støtte og bønner. Sizemore var hjemme i Los Angeles da han plutselig mistet bevisstheten og kollapset.
show more