Ed Sheeran

 
 
Post cover
Image courtesy of "Dagens.no"
Ed Sheeran med privat og hjerteskjærende åpenbaring

Nå snakker Ed Sheeran ærlig om sorgen for første gang. – Jeg hadde jobbet med «Subtract» i et tiår, prøvd å forme det perfekte akustiske albumet, skrevet og ...


For første gang prøver jeg ikke å lage et album som folk vil like, jeg legger bare ut noe som er ærlig og tro mot der jeg er i mitt voksne liv, sier han. – Min beste venn Jamal, en bror av meg, døde plutselig, og jeg sto i retten og forsvarte min integritet og karriere som låtskriver. "Så tidlig i 2022 endret en rekke hendelser livet mitt, min mentale helse og til slutt måten jeg så på musikk og kunst.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Ed Sheerans kone diagnostisert med kreft under svangerskap

GOD KVELD NORGE (TV 2): Den populære artisten sto for retten, mottok kreftbeskjed og opplevde dødsfall i nær krets i løpet av én måned.


– Jeg gikk i spiral gjennom frykt, depresjon og angst. Dette er Subtract, avslutter han innlegget med. Det hjelper meg å forstå følelsene mine. – Som kunstner følte jeg ikke at jeg på en troverdig måte kunne sette et arbeid inn i verden som ikke nøyaktig representerte hvor jeg er og hvordan jeg trenger å uttrykke meg på dette tidspunktet i livet mitt. Dette er februars dagbokoppføring og min måte å forstå det på. – Å skrive sanger er min terapi.
show more
Post cover
Image courtesy of "MSN"
Ed Sheeran lover «ærlig» nytt album som er en dagbok fra en tøff tid

Ed Sheeran åpner seg om tøffe tider og hvordan han slet med sin psykiske helse i et år som forandret livet hans.


Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Ed Sheeran om vondt år: – Det føltes som jeg druknet

Popstjernen Ed Sheeran (32) forteller om da hans gravide kone fikk vite at hun hadde en svulst.


– Jeg måtte stå i retten og forsvare min integritet og karriere som låtskriver. Jeg endte opp i en spiral med frykt, depresjon og angst. Og med plagiatrettssaken, som skapte store overskrifter, gikk Sheeran på en psykisk smell. Og oppå alt kom bekymringen for kona Cherry Seaborn (30) og deres ufødte barn. Sheeran forklarer at han for første gang ikke har strebet etter å lage en plate først og fremst for at folk skal like den, men at det viktigste var å være ærlig og fortelle om «sitt eget voksne liv». [Les ogsåEd Sheeran (31) forklarer at plagiat-rettssaken ikke handlet om penger, men om å stå opp for sannheten.](/rampelys/musikk/i/XqQ1zx/ed-sheeran-om-laatkrangelen-hadde-ikke-noe-valg?utm_source=inline-teaser&utm_content=rl5J0R)
show more