Exit

 
 
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Jan Thomas om «Exit»-serien: - Jeg levde dette livet

GOD KVELD NORGE (TV 2): Onsdag kveld var det duket for premiere på den tredje sesongen av «Exit».


I serien snakker vi om mote, makeup og hår - så jeg tror det var forfriskende både for meg og henne. – Jeg kan bekrefte at alt som er i serien er sant, og mye verre. – Vi er jo alltid veldig spente. Willmann spiller kona til Hagens karakter, mens Krantz-Mikaelsen og Øksnevald spiller parets to sønner. – Det er klart at når millioner av mennesker ser en TV-serie samtidig, så merker vi det både på gata og i butikker. – Det er en del av samfunnet vårt, og en del folk er helt fremmed for, sier han.
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
TV-anmeldelse «Exit» sesong 3: Livstrøtte pulverrotter

Med: Tobias Santelmann, Jon Øigarden, Simon J. Berger, Agnes Kittelsen m.fl. Manus og serieregi: Øystein Karlsen De første episodene er tilgjengelig på NRK TV ...


Sesong 3 har like fullt et selvgodt plott som vris og vrenges og lander smått vaiende, men stående. Ingen snakker om å dra til Sveits, og Ukraina-krigen ramler inn i en bisetning. Kanskje ikke like apokalyptisk og rettferdig som man skulle ønske. Så kan man håpe at for eksempel «Everybody wants to run the World» og «Lust for Life» brukes like ironisk. [De forrige ukenes mest omtalte instagraminnlegg har ingenting](https://www.vg.no/rampelys/i/LlWmqV/nrk-vil-ha-grundig-prat-med-sophie-elise-etter-instagram-bilde) å gjøre med at NRK nå har en ny sesong av pulverrotter med for mange milliarder på konto ute. Og før turistnæringen i Overgangene er ikke like elegante. Og konkluderer med at det blir som å få ubegrensede mengder smågodt som barn. Ikke på Fosen, men i Egersund. Vi får se mer av Ekebergrestauranten enn sørlandsbyen på vestlandet, men bildene er ikke like smarte. Historien om en gnager som kun vil smake livets godsaker er sånn sett ikke direkte fjernt fra dette. Faktisk åpner sesong 3 av «Exit» i stedet [nesten identisk med Pixar-filmen «Rottatouille» (2007)](https://www.vg.no/rampelys/film/i/Vmqq6/rottesnadder).
show more
Post cover
Image courtesy of "Klar Tale"
Har du savnet dem? «Exit» er tilbake

Bildet viser skuespillerne Tobias Santelmann, Jon Øigarden og Simon J. Berger, som snart. KLARE: TV-serien «Exit» er tilbake. Med skuespillerne Tobias ...


Der tjener de gode penger, fester og bedrar. De jobber i finans. TV-serien «Exit» er tilbake på kanalen NRK.


Post cover
Image courtesy of "730.no"
En tam exit for Norges villeste finansmenn.

NRK hit-serien Exit er endelig tilbake med sin tredje og siste sesong. Men hvordan holder den seg etter to sterke sesonger? 730.no anmelder!


Og det blir nesten for mye av det gode. De holder fast på de morsomme Exit-vibbene med pool-parties, orgies, prostitusjon og pegging i sekvenser her og der. Budskapet om makt og penger er det samme. Tobias Santelmann og Jon Øigarden skiller seg mest ut i den glimrende rollebesetningen. Det er et Breaking Bad-aktig scenario hvor vi får et frampek på kaoset som er i ferd med å utfolde seg. Handlingen får det krydderet den trenger med de suverene skuespillerprestasjonene. Allerede i første episode kommer karakteren ridende mot oss på en kamel i ørkenen i Marokko. Berger), Henrik Kranz (Tobias Santelmann) og Jeppe Schøitt (Jon Øigarden) ut på nye finanseventyr via det grønne skiftet og kryptovaluta. Samtidig sliter de med hver sine problemer i privatlivet. I mellomtiden må andre håndtere Williams bortgang. Stort sett handlinger som sesong 2 kicket i gang. Vi blir introdusert for karakterene i forskjellige krisesituasjoner.
show more
Post cover
Image courtesy of "Aftenbladet.no"
Exit-sesong med slitasjeskader

Norsk dramaserie i åtte deler. De første tre episodene har premiere på NRK TV 2. mars. Regi og manus: Øystein Karlsen. Skuespillere: Agnes Kittelsen, Tobias ...


Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Torpedoen Jan Erik «Jannik» Iversen spiller seg selv i «Exit»

Jan Erik «Jannik» Iversen (65) er blant Norges mest kjente torpedoer. I den nye sesongen av «Exit» dukker han opp som seg selv blant tvilsomme finansfolk.


Pengeinnkreveren dukker opp allerede tidlig i første episode av den tredje sesongen av «Exit», samtidig som han kan spottes i traileren som er sendt ut på forhånd. – Men jeg syntes det var spennende og hyggelig å bli spurt. – Der fikk jeg virkelig se hvor mye arbeid som ligger bak en film eller tv-serie. Iversen opplyser selv til VG at denne begjæringen fremdeles ligger til vurdering, men at de nok «kommer til å begynne og mase om gjenåpning om et par måneder». Han har oppført seg eksemplarisk. Da jeg begynte å skrive, tenkte jeg; jeg kan jo bare spørre ham om han vil være med, sier Øystein Karlsen.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Vi kan le av «Exit» i dag, men kommer vi til å le om noen år?

Og «Exit» er ikke alene. Den hviler seg tungt på Martin Scorceses «Wolf of Wall Street,» der Jordan Belfort i Leonardo Di Caprios skikkelse svindlet og dopet ...


Således er «Exit» en sterk bidragsyter til den forherligelsen og forskjønnelsen vi ser av dopmisbruk i samfunnet i dag. Da jeg var ung, ble vi sendt på skolekino for å se «The Day After» (som skulle skremme oss med konsekvensene av atomkrig) og «Å være ung er for jævlig» (som skulle skremme oss fra å bruke narkotika). I «Exit» er familiene knapt nærværende. Og «Exit» er ikke alene. For unge er det ikke nødvendigvis skremselspropaganda, men en oppskrift på det gode liv. Det er ikke bare de narkomane som henger på plata i Oslo som besitter narkotika til eget bruk.
show more
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Avslører «Exit»-krav

Torsdag får det norske folk et gjensyn med de spinnville finansmennene fra Aker Brygge, når sesong tre av «Exit» har premiere.


- Som regel er det versjon fire av manus som vi filmer, men jeg sender ut til skuespillerne allerede fra første versjon, slik at de kan komme med innspill. Karlsen kan røpe at alle skuespillerne har hatt en påvirkning på sin egen rollefigur. Men så ringte han mens vi jobbet med innspillingen av sesong 1 og sa: «Du vil ikke filme litt med meg?
show more
Post cover
Image courtesy of "Subjekt"
Exit burde holdt seg til én sesong | Subjekt

Sesong tre gir oss hvitvasking, sex, død og lemlestelse. Et tydelig narrativ glimrer derimot med sitt fravær, skriver Subjekts anmelder.


I etterkant blir det naturlig å spørre seg hvorvidt de tre sesongene burde vært komprimert til én, skriver Subjekts anmelder. (Foto: Fremantle/NRK.) «Exit» har gått på tomgang fra starten.


Post cover
Image courtesy of "www.dn.no"
«Exit»-aktuelle Ine Marie Wilmann: – Jeg føler at jeg gjennom jobb får leve et vilt og heftig liv (+)

Hun fikk sitt internasjonale gjennombrudd med «Troll». Men det kan visst gå galt når som helst.


Post cover
Image courtesy of "www.dn.no"
«Exit»-finalen: Her kommer regningen (+)

For det er sterkere motkrefter i spill nå. Hermine (Agnes Kittelsen) viser at hun er minst like skruppelløs som eksmannen Adam når hun har satt seg et mål.


mars 2023Runder av med et bittersøtt smell.Social share DETTE ER SAKEN:Anmeldelse av tredje og siste sesong av «Exit». Foto: Fremantle/NRK«Exit»-finalen: Her kommer regningenFilm og serierTekst Øyvor Dalan VikVil du få varsel hver gang Øyvor Dalan Vik publiserer noe?Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.Ja takk! Berger) og Henrik (Tobias Santelmann) leker med tanken på å tjene milliarder på det grønne skiftet.
show more
Post cover
Image courtesy of "www.dn.no"
«Exit»-aktuelle Ine Marie Wilmann gjør suksess verden over. Men i perioder ser hun bare alt det mørke (+)

Men det stopper ikke der. I fjor hadde hun dessuten hovedrollen i monsterfilmen «Troll», som ble Netflix' mest sette ikke-engelskspråklige film noensinne de ...


Post cover
Image courtesy of "Se og Hør"
Avslører: Hadde et «Exit»-krav

Torsdag får det norske folk et gjensyn med de spinnville finansmennene fra Aker Brygge, når sesong tre av «Exit» har premiere.


- Som regel er det versjon fire av manus som vi filmer, men jeg sender ut til skuespillerne allerede fra første versjon, slik at de kan komme med innspill. Karlsen kan røpe at alle skuespillerne har hatt en påvirkning på sin egen rollefigur. Men så ringte han mens vi jobbet med innspillingen av sesong 1 og sa: «Du vil ikke filme litt med meg?
show more
Post cover
Image courtesy of "borsen.no"
Finanstopp om «Exit-livet»: - Slitsomt

«Finanskvaliteten» virker dårlig, det er ikke som serien «Billions» hvor det skal være 100 prosent «ekte», forteller Peter Warren om den populære NRK-serien ...


Han sa at han hadde prøvd uten, men at han ble totalt overkjørt i «piten» da han ikke var høy. - Jeg var på middag med en som sa at han ikke funker uten dop. Det tror jeg må være tidenes dyreste tannlegeregning, sa han til Men han var et monster da han brukte det, og hadde ikke sjans ellers, fortsetter han. Ifølge Warren har han ved flere anledninger vært våken i hele døgn. Jeg tradet i det internasjonale markedet, og det stengte ikke når Oslo Børs stengte, forteller finansmannen.
show more
Post cover
Image courtesy of "Avisa Oslo"
(+) Dette er Exit-profilenes favorittsteder i Oslo

Sukkerbiten, Skjennungstua og gjenvinningsstasjonen på Smestad er noen av de mest elskede stedene til Exit-gutta.


Avisa Oslo er en del av Amedia, og vi er ansvarlig for dine data. Dette er Exit-profilenes favorittsteder i Oslo


Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Politikerne har ikke kontroll. De gjør livet til «Exit-gutta» enkelt

Folk flest har til salt i grøten med et moderat energiforbruk, men det sikrer verken kokain i posen eller dyre luksusyachter til kapitalistene på Aker Brygge.


Misforstå meg rett: Klimakrisen er helt reell, og det haster å gjøre noe med den. Dette er det riktignok lite penger i. Da svarte Støre at han ikke har kjennskap til detaljene i akkurat dette. [Klikk her for å abonnere på nyhetsbrev fra Norsk debatt](https://mailchi.mp/edf2158753c2/nettavisen-norsk-debatt?fbclid=IwAR2Rn5SIosM3xnqtsIzh57P9AfwrRPf8t1qGK0rdbTNPa9SMD3_ACIEI4EI) Hvem som er de egentlige eierne må gudene i skatteparadisene vite! Vindkraften skiller seg ut fra vannkraftproduksjonen med en overvekt av utenlandsk eierskap. Prinsippet for vannkraftutbyggingen skulle være offentlig eierskap. Jeppe og kompani øyner nemlig muligheten til å tjene lettvinte penger på klimakrisen. Les også: For vindkraften har det forholdt seg annerledes. [Det går for sakte ](https://www.nettavisen.no/norsk-debatt/det-gar-for-sakte/o/5-95-940425) ](https://www.nettavisen.no/norsk-debatt/for-eller-mot-vindmoller-greta-thunberg/o/5-95-942962)
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
«Exit» serverer sex, rus og nakenhet til «hele» Norge: – Folk sier mye rart

COLOSSEUM KINO (Nettavisen): Onsdag kveld er det premierevisning av den tredje og siste sesongen av NRK-suksessen «Exit» på Colosseum kino, ...


De opplever «Exit»-historiene som ekstreme, og tror ikke serien bidrar til å glorifisere rusbruk for folk. Både at livsstilen glorifiseres og andre ting, men jeg opplever at de fleste skjønner at det er flere sider her. At selv om man har det bra klokken halv ett natt til lørdag, våkner man fortsatt søndag og tenker at livet er tøft. Jeg kjenner igjen den livsstilen veldig godt, sier han, uten å avsløre noen detaljer. Nettavisen tar derfor en prat med de oppmøtte kjendisene på Colosseum kino onsdag kveld om hva de tenker om at NRK-serien byr på rus i beste sendetid. – Og hvis noen på noe som helst måte har klart å misforstå og trodd at man glorifiserer noe når det gjelder den oppførselen som blir vist her, så tror jeg ikke det er noe tvil i denne sesongen om at det ikke er et godt liv, legger han til.
show more
Post cover
Image courtesy of "Se og Hør"
Røper hemmeligheter i «Exit»-kulissene

- Det er ubehagelig, innrømmer skuespilleren. SISTE RUNDE: Tobias Santelmann og Jon Øigarden er ...


Om jeg hadde hatt en sensur på hva jeg synes er ålreit å gjøre som skuespiller og ikke, eller hva som er komfortabelt, så hadde ikke «Exit» vært det det er. Men det er en del av det og man må gjøre det. Og så er det jo scener man gruer seg til. Så det er jo litt kleint, forteller Øigarden. Vi kan ikke drive å ta det opp i nesen hele tiden, det er kjempeslitsomt. Så ja, det er ubehagelig.
show more
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Exit 3: En helvetes nedtur

NRK TV, premiere torsdag 2. mars med tre episoder. ---. De skal få som fortjent nå, de fire søkkrike finansgutta i «Exit» som har boltret ...


Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Reagerer på Exit-anmeldelse: - Da er du suicidal

Natt til torsdag slippes tre episoder fra den tredje, og siste, sesongen av Exit i NRK TV. Serien om fire finannsmenn i Oslo har vært en enorm suksess for ...


– Det er en fare at man begynner å gjenta seg selv. – Vi har nådd ut til en mye større aldersspenn enn det man tenkte i utgangspunktet. – Nei, det er svært få. Om noen hadde sagt for fire år siden at Henrik skulle ha gruppesex kledd ut som en enhjørning med gagball, hadde jeg ønsket det høylytt velkommen i norsk drama. – Da er du suicidal. Det er nok like greit at våre veier skilles nå, skriver Slettemark, og fortsetter:
show more
Post cover
Image courtesy of "Finansavisen"
EXIT-Øigarden: Derfor droppet EXIT Lamborghini

….og Porsche fikk klager fra Finansfruene i Oslo. Hør Jon Øigarden snakket om EXIT, bil og båt. Publisert 2. mars 2023 kl. 11.41. Lesetid: ...


Hundretusenvis, både i Norge og utlandet, har fulgt med på de temmelig shady finansgutta rote seg inn i den ene skandalen verre enn den andre. Men det var ikke alle som likte det, sier Jon Øigarden. – Det ble Porsche, og det er på grunn av meg.


Post cover
Image courtesy of "NRK"
Finalesesong for Exit: Lover ei forteljing om hemn

I morgon kjem tredje og siste sesong av Exit. Skodespelar Agnes Kittelsen lover ei hemngjerrig Hermine som gjer det ho kan for å oppnå fridom.


Spenningsmomentet ligg i det ho skal ta denne reisa, ta hemn, og kva det gjer ho til. Eg håper at sjølvgodskapen vår har fått eit skot for baugen og at sjåarane har vorte underheldt, seier Karlsen. I morgon kjem dei tre fyrste episodane i nettspelaren til NRK TV. Gjer det ho til ein av gutane, eller vert ho noko anna? Kittelsen legg til at det er tilfredsstillande at ein torer å fortelja ei historie som har ein slutt. – Det er ein fin og naturleg stad å setta punktum for Exit-universet, avsluttar Kittelsen.
show more