Julie Bergan

 
 
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Brudd mellom Julie Bergan og plateselskapet Warner

Artisten gir ut sitt neste album selv, med mål om en omsetning på mer enn ti prosent av hva hennes nå forhenværende, store plateselskap omsetter årlig.


– Warner har vært en vesentlig del av hennes karriere og vært med på reisen det har vært for henne å formes som artist. Men her har vi funnet bra løsninger, og satt et godt team for Julie, sier Torp-Holte. – Julie vil alltid være en del av Warner-familien, og vi ønsker henne kun det beste for dette neste stadiet i karrieren, sier Leif O. Men nå er det tid og riktig for noe nytt, sier Torp-Holte. – Det er godt analysert og noe vi tror vil være oppnåelig, men det er også klart at det er en målsetning som krever at publikum liker musikken og låtene, sier Torp-Holte. – Selskapet var i endring samtidig som Julie var på et sted i karrieren hvor hun ønsket å utforske nye muligheter og nye partnere for den videre satsningen, sier Bergans manager Cecilie Torp Holte.
show more