Peter Prevc

 
 
Post cover
Image courtesy of "NRK"
Skrekkfall vekker reaksjoner – FIS vurderer nytt påbud

Den slovenske stjernen Peter Prevc (30) opplevde marerittet på hjemmebane og falt svært stygt. 30-åringen klarte seg etter forholdene bra, men fallet har ...


Det er ikke noe tvil om at det var dramatisk, sa Bråthen. Det er så ukontrollert. – Det var et veldig stygt fall. Det er det verste som kan skje en skihopper, at det skjer i lufta at skia kommer raskt og forsvinner igjen, svarer Bardal. – Det skjer rett etter hoppet. Allerede ved hoppkanten så man at det kom til å bli stygt.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Norske profiler skremt av Prevc-fall – ble litt flashback til Tande-dramaet

Hoppstjernen Peter Prevc falt stygt på trening i storbakken i Planica. – Det ble litt flashback til det som skjedde her med Daniel, sier Clas Brede Bråthen.


– Jeg så det i sidesynet, for jeg drev og tok av meg ski. Det har vært en hard smell, og så tror jeg man skal vente litt til adrenalinet er ute av kroppen hans, sa Søre Ål-hopperen. – Det ser ikke bra ut i det hele tatt når du spretter opp igjen og går kast i kast. Det er ikke noe tvil om at det var dramatisk, sa Bråthen. Jeg er veldig glad for at han er bevisst, og at det kanskje er litt mindre alvorlig enn vi opplevde med Daniel, sa sportssjef Clas Brede Bråthen. Jeg tipper det var tøft for ham også.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Hoppstjernen Prevc med stygt fall i VM-bakken

Den slovenske skihopperen Peter Prevc (30) falt stygt på trening i storbakken i Planica onsdag.


– Prevc er OK etter fallet under treningen i Planica. Prevc har bakkerekorden på 142 meter i storbakken i Planica. Prevc var iført nakkekrage, men kunne løfte hånden og vinke da han ble båret bort.


Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
- Helt jævlig

Peter Prevc (30) falt stygt på trening i den store hoppbakken i Planica. Sloveneren ble fraktet ut på båre og er kjørt til sykehus.


Prevc ble fraktet ut på båre og videre til sykehus. Det var rett og slett helt jævlig å se på. Det skjedde rett etter hoppet. - Det var et veldig stygt fall. Jeg er veldig glad for å høre at han var bevisst, og at det sånn sett opplevdes som mindre alvorlig enn med Daniel. - Det var mange omstendigheter rundt hoppet.
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Hoppstjernen Prevc med stygt fall i VM-bakken – fraktet bort på båre

Den slovenske skihopperen Peter Prevc (30) falt stygt på trening i storbakken i Planica onsdag.


Prevc var iført nakkekrage, men kunne løfte hånden og vinke da han ble båret bort. Prevc har bakkerekorden på 142 meter i storbakken i Planica. Den slovenske skihopperen Peter Prevc (30) falt stygt på trening i storbakken i Planica onsdag.