Tobias Santelmann

 
 
Post cover
Image courtesy of "Se og Hør"
- Et visst vemod

Oslo, Colosseum (Se og Hør): Onsdag kveld har stjernene tatt på finstasen og møtt opp på Colosseum kino i Oslo for å se førpremieren av tredje sesong av ...


- Det har blitt en serie som er mye større enn det vi forestilte oss. Det er bra å slutte på topp, mener Ravn. Så det er en utrolig krevende produksjon, men også noe av det mest fantastiske man kan jobbe med. Det er en av de mest intense produksjonene man kan jobbe på. Blant de oppmøtte er skusepiller Sonja Wanda (39), som spiller rollefiguren Tomine Kranz. - Det er litt bittersweet (å være ferdig, red.anm.).
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
«Exit» serverer sex, rus og nakenhet til «hele» Norge: – Folk sier mye rart

COLOSSEUM KINO (Nettavisen): Onsdag kveld er det premierevisning av den tredje og siste sesongen av NRK-suksessen «Exit» på Colosseum kino, ...


De opplever «Exit»-historiene som ekstreme, og tror ikke serien bidrar til å glorifisere rusbruk for folk. Både at livsstilen glorifiseres og andre ting, men jeg opplever at de fleste skjønner at det er flere sider her. At selv om man har det bra klokken halv ett natt til lørdag, våkner man fortsatt søndag og tenker at livet er tøft. Jeg kjenner igjen den livsstilen veldig godt, sier han, uten å avsløre noen detaljer. Nettavisen tar derfor en prat med de oppmøtte kjendisene på Colosseum kino onsdag kveld om hva de tenker om at NRK-serien byr på rus i beste sendetid. – Og hvis noen på noe som helst måte har klart å misforstå og trodd at man glorifiserer noe når det gjelder den oppførselen som blir vist her, så tror jeg ikke det er noe tvil i denne sesongen om at det ikke er et godt liv, legger han til.
show more