Astrid Øyre Slind

 
 
Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"
Gull-Slind ville legge opp – ble overtalt av treneren til å fortsette

Astrid Øyre Slind (35) følte seg ferdig som langrennsløper. Overtalelseskunst fra trener Chris Jespersen gjorde at hun fortsatte. Nå er hun verdensmester.


Jeg hadde ikke tro på at jeg var en god nok allrounder til å komme til VM, men jeg har vært i solid form siden Vasaloppet i fjor. – Jeg har tenkt å gi det et forsøk. At det denne sesongen skulle bli satsing på «vanlig langrenn» og VM-billett, var ikke gitt. Så hadde jeg en periode der jeg tenkte at «det skjer ikke meg, men jeg skal likevel bli god», sier Slind. Da sa han: «Ah, gi meg en sjanse til å lage skiløper av deg, så skal du se at det lykkes.» Det gikk jo til slutt det, der, ler verdensmesteren. – Fra jeg var fire år har sprunget rundt og lekt at jeg skulle bli verdensmester på ski.
show more
Post cover
Image courtesy of "opp.no"
(+) Samler bygda foran storskjerm: – Finn frem flaggene!

Vareordføreren og skigruppa går sammen om storskjerm-arrangement og inviterer alle til å være med å heie frem Astrid Øyre Slind på tremila lørdag.