Exit NRK

 
 
Post cover
Image courtesy of "Se og Hør"
Avslører: Hadde et «Exit»-krav

Torsdag får det norske folk et gjensyn med de spinnville finansmennene fra Aker Brygge, når sesong tre av «Exit» har premiere.


- Som regel er det versjon fire av manus som vi filmer, men jeg sender ut til skuespillerne allerede fra første versjon, slik at de kan komme med innspill. Karlsen kan røpe at alle skuespillerne har hatt en påvirkning på sin egen rollefigur. Men så ringte han mens vi jobbet med innspillingen av sesong 1 og sa: «Du vil ikke filme litt med meg?
show more
Post cover
Image courtesy of "borsen.no"
Finanstopp om «Exit-livet»: - Slitsomt

«Finanskvaliteten» virker dårlig, det er ikke som serien «Billions» hvor det skal være 100 prosent «ekte», forteller Peter Warren om den populære NRK-serien ...


Han sa at han hadde prøvd uten, men at han ble totalt overkjørt i «piten» da han ikke var høy. - Jeg var på middag med en som sa at han ikke funker uten dop. Det tror jeg må være tidenes dyreste tannlegeregning, sa han til Men han var et monster da han brukte det, og hadde ikke sjans ellers, fortsetter han. Ifølge Warren har han ved flere anledninger vært våken i hele døgn. Jeg tradet i det internasjonale markedet, og det stengte ikke når Oslo Børs stengte, forteller finansmannen.
show more