Johannes Thingnes Bø

 
 
Post cover
Image courtesy of "NRK"
Her trosser Thingnes Bø trenerens råd: – Jeg ble litt bekymret

Johannes Thingnes Bø var helt suveren på sprinten i Nove Mesto og skjøt fullt hus for første gang på sprint i 2023, men treneren fikk hjertet i halsen da ...


– Jeg fikk se hvor god jeg er med ti treff og det er nesten på pallen. Han har vært på hugget den uka her, det har jeg poengtert til han også. Han har så lyst til å få det til og jeg ser gløden i øynene hans. Det var et gulløp, et perfekt løp, men så har vi en som er bedre. Jeg har brukt treninga i uka til å skyte rolig og skutt en del på papp med høy presisjon, forteller stryningen. Da er det viktig å bruke litt mer tid, men han følte seg bra og det blir perfekt, sier Mazet.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Thingnes Bø tok sin 70. seier: - Har ventet på at det skulle smelle

Johannes Thingnes Bø startet verdenscuprunden i Nove Mesto på mesterlig vis og tok sin 70. seier i karrieren. Dette var også hans syvende sprintseier på rad for ...


Når man knoter det til på vei inn til skyting sånn som jeg gjorde, blir det ikke pallen, forteller Strømsheim. Han er ikke så god på å dele broderlig, han tar som oftest hele kaken, sier Tarjei Bø og ler. Det er enormt hvordan han går nå, sier Ole Einar Bjørndalen. Johannes Dale sprakk på stående og fikk tre bom i tillegg til én bom på liggende skyting. Det ble en stor norsk dag med Tarjei Bø på 2. – Nei, det har jeg ikke.
show more
Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"
Thingnes Bø med nytt superløpg – liggar an til sin sjuende strake seier i verdenscupen

Johannes Thingnes Bø leverte et kanonløp og er på vei mot nok en verdenscupseier på sprinten i tsjekkiske Nove Mesto. I mål er det foreløpig firedobbelt ...


Det er moro, sa en fornøyd Thingnes Bø til TV 2 etter målgang. Stryningen åpnet raskt på førsterunden og traff samtlige blinker på liggende skyting. Ordentlig bra skiskyting.


Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Suverene Thingnes Bø ut mot regelendringene: – Dreper spenningen

Ingen har vært i nærheten av historiske Johannes Thingnes Bø denne sesongen. Sprinten i Nove Mesto ble intet unntak da det norske laget farget pallen i rødt ...


Ingen har vært i nærheten av historiske Johannes Thingnes Bø denne sesongen. Du kan bli satt i et dilemma med å velge mellom å vinne på kort sikt og risikere fremtiden, eller tape på kort sikt og håpe at du vinner i fremtiden, det er vanskelig, svarer Thingnes Bø på spørsmål fra TV 2 om han er skeptisk til regelendringene. Det var kjedelig, oppsummerer Thingnes Bø til TV 2. – Det smaker godt. At det skulle gå så bra er kanskje litt over forventningen, sier Thingnes Bø til TV 2 etter målgang. Thingnes Bø referer til
show more
Post cover
Image courtesy of "Møre"
Thingnes Bø med sjuande strake verdscupsiger – firedobbelt norsk

Etter å ha vorte VM-konge i Oberhof, heldt han fram med å levere frå øvste hylle i det første verdscuprennet etter meisterskapen. Det gjorde også Tarjei Bø ...


Forseinkingar eller nedetid på digitale utgåver og tenester vert ikkje godskrive. For å få tilgang til vår internetteneste og kunne nytte deg våre tenester, må du akseptere avtalevilkåra. Dette inneber at det ikkje vert gjeve refusjon for betalt inn beløp. Priser for abonnement kan bli justert og nye prisar vil kome fram av nettsidene. Du kan flytte abonnementet til ny fast adresse eller til ferieadresse. Kjøpar kan sjølv, når som helst bestille stopp av abonnementet ved utløp. Abonnementet går ut perioden du har betalt for. Ved oppseiing går abonnementet ut perioden du har betalt for, men vert stoppa etter dette. For å kunne behalde eit studentabonnement må det innan 1. Vilkåra kan endrast utan nærare varsel, men ved større endringar vil du bli bedt om å lese gjennom og akseptere vilkåra på ny. I tillegg vert papiravisa levert til registrert adresse. Det henvises til opphavsrettsloven.
show more
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Thingnes Bø med sjuende strake verdenscupseier – firedobbelt norsk

Det ble firedobbelt norsk på skiskyttersprinten i Nove Mesto torsdag. Øverst på pallen sto nok en gang Johannes Thingnes Bø.


Men det er sånn idretten er, det er brutalt av og til, sa Christiansen til TV 2. – Både i VM og her føler jeg det er et gull-løp. Også Strømsheim leverte feilfritt på standplass og gikk ut som tredjemann fra stående skyting. Det er moro, sa en fornøyd Thingnes Bø til TV 2 etter målgang. Etter å ha blitt VM-konge i Oberhof, fortsatte han å levere fra øverste hylle i det første verdenscuprennet etter mesterskapet. På andre skyting ble det mer av det samme, og verdenscuplederen var dermed utilnærmelig for konkurrentene.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Thingnes Bø med sjuende strake verdenscupseier – firedobbelt norsk

Johannes Thingnes Bø leverte et kanonløp og er på vei mot nok en verdenscupseier på sprinten i tsjekkiske Nove Mesto. I mål er det foreløpig firedobbelt ...


Men det er sånn idretten er, det er brutalt av og til, sa Christiansen til TV 2. – Både i VM og her føler jeg det er et gull-løp. Også Strømsheim leverte feilfritt på standplass og gikk ut som tredjemann fra stående skyting. Det er moro, sa en fornøyd Thingnes Bø til TV 2 etter målgang. Etter å ha blitt VM-konge i Oberhof, fortsatte han å levere fra øverste hylle i det første verdenscuprennet etter mesterskapet. På andre skyting ble det mer av det samme, og verdenscuplederen var dermed utilnærmelig for konkurrentene.
show more
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Tok sin sjuende strake verdenscupseier

Johannes Thingnes Bø tok VM-formen med tilbake til verdenscupen, og innkasserte enda en seier.


Det er enormt hvordan han går nå, sa TV 2s ekspert Ole Einar Bjørndalen om Thingnes Bø. Han gikk ut som nummer to, og la med det standarden i løypa. - Han er ekstrem dette året her.