Post cover
Image courtesy of "Eurosport"
Nærmere 500 dager siden sist Hovland vant på PGA-touren: – Snakk om små marginer

Viktor Hovland har ikke vunnet på PGA-touren siden november 2021. Det overrasker ikke eksperten, som ber alle Hovland-fans ta dét med knusende ro.


Har vunnet tre siden Hovland vant sist. Har vunnet én turnering siden Hovland vant sist. Har vunnet tre turneringer siden Hovland vant sist. Har vunnet to turneringer siden Hovland vant sist. Har vunnet fem turneringer siden Hovland vant sist. Har vunnet fire turneringer siden Hovland vant sist. Har vunnet tre turneringer siden Hovland vant sist, og har spilt på LIV-touren siden august. plass har både Tony Finau, Matt Fitzpatrick, Sam Burn og Tom Kim vunnet siden Hovland vant sist. Hovland har vært god i turneringen tidligere - i 2021 var han nummer tre etter to dager, men kollapset de to siste dagene og endte på en skuffende 49. I fjor ledet Hovland turneringen etter to runder, men en sterk avslutning av Scheffler sørget for at amerikanerne vant turneringen ett slag foran Hovland. plasserte Cameron Young, som enda ikke har vunnet på PGA-touren. Hovland er nummer elleve i verden.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
PGA tar grep for å kjempe mot LIV – dette er nytt for Hovland og co.

PGA-touren bekrefter endringer i formatet fra 2024 i et forsøk på å stå imot konkurransen fra Saudi-Arabia. Endringene innebærer begrensede felt og ingen ...


Tourkommissær Jay Monahan har anslått at endringene fra 2024-sesongen vil omfatte åtte arrangementer med et felt på 70 til 78 spillere som konkurrerer om større premiepenger og flere FedEx-poeng. – Samlet sett gir denne tilnærmingen en terminliste som er sammenhengende, konkurransedyktig, konsekvent og med klarhet for både fans, spiller og sponsorer, legger han til. PGA-touren har sett flere store navn takke for seg og bytte til den saudi-støttede LIV-touren siden sistnevntes lansering i fjor.
show more
Post cover
Image courtesy of "Norsk Golf"
PGA-touren endrer seg – det er bra for oss alle

PGA Tour endrer seg i 2024. Flere av de utpekte turneringene, hvor premiepotten er løftet til 20 millioner dollar, får et mindre startfelt, bare 70-80 spillere.


Sponsorer og publikum må være sikre på at stjernene er der, og ikke har dratt hjem før det skal spilles to runder til i helgen. En oppgradering som er helt nødvendig for å holde dem i live. Som liker formatet med 72 hull og en cut, som gjør at du må spille godt for å være med inn i helgen og få med deg en premie hjem. Selvsagt er det mye rett i det. At PGA-touren er desperate etter å stoppe overgangene til LIV Golf. Og presterer du godt her, vil du kjapt få plass på de største scenene. Samtidig måtte de beste spillerne forplikte seg til å delta slik at sponsorer og publikum vet hvem som spiller. DET ER LOV Å MENE hva man vil om PGA-tourens godt betalte ledelse, de konservative kreftene, egeninteressen og arrogansen som tydeligvis har irritert de beste spillerne i årevis. Og ingen fabrikker i Formel 1 kan ta pause fra sirkuset for å trene litt i stedet. Folk må få det de betaler for. Men grepene er forståelige, fornuftige og til og med nødvendige. Andre mener at det bryter med sportens tradisjoner og prinsipper.
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
PGA tar grep for å kjempe mot LIV – dette er nytt for Hovland og co.

PGA-touren bekrefter endringer i formatet fra 2024 i et forsøk på å stå imot konkurransen fra Saudi-Arabia. Endringene innebærer begrensede felt og ingen ...


– Samlet sett gir denne tilnærmingen en terminliste som er sammenhengende, konkurransedyktig, konsekvent og med klarhet for både fans, spiller og sponsorer, legger han til. Tourkommissær Jay Monahan har anslått at endringene fra 2024-sesongen vil omfatte åtte arrangementer med et felt på 70 til 78 spillere som konkurrerer om større premiepenger og flere FedEx-poeng. PGA tar grep for å kjempe mot LIV – dette er nytt for Hovland og co.
show more