Creed 3

 
 
Post cover
Image courtesy of "Gamereactor Norge"
Michael B. Jordan snakker Rockys fravær fra Creed III

Michael B. Jordan, regissør av Creed III og hovedrolleinnehaver, har snakket i et intervju med HOT97 om beslutningen om å ekskludere Sylvester Stallones ...


For å gjøre det måtte vi gå inn i fortiden. Jeg tror rommet for denne historien egentlig handlet om at Adonis (Creed) gikk videre med familien sin, og fikk ham til å gå videre." Jeg tror det vi elsker med disse filmene så mye er at vi ser noen som går gjennom vanskeligheter, som er i stand til å stige opp fra asken og nå fjelltoppen, og vi kan identifisere oss med det." Jordan fortsatte med å snakke om hvordan dette nå må leve videre uavhengig som Adonis, og retningen han tar for å bygge opp karakteren i seg selv. Creed III ser Jordans Adonis Creed møte Damian Anderson (Jonathan Majors), som er en venn som kommer tilbake fra Adonis' urolige fortid for å hevne seg. Dette er første gang den ikoniske karakteren er fraværende fra franchisen, etter å ha dukket opp i noen kapasitet i alle filmene siden 1976.
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Filmanmeldelse «Creed III»: Sympatisk sparring

ACTIONDRAMA. «Creed III». USA. 12 år. Regi: Michael B. Jordan. Premiere på kino fredag 3. mars. Med: Michael B. Jordan, Jonathan Majors, Tessa Thompson, ...


Det mest urealistiske som skjer i «Creed III», er at Creed setter opp kampen, og at den finner sted i løpet av det som virker som uhyre kort tid (noen uker? [Creed](https://www.vg.no/rampelys/film/i/RWP7x/etter-gammel-oppskrift)», som nå altså har sin [tredje](https://www.vg.no/rampelys/film/i/0E8P9E/filmanmeldelse-creed-2-den-kalde-krigen-lever) runde i ringen. Men det er jo tross alt en boksefilm, dette. «Creed III» er ingen sofistikert historie. Adonis er en moden og moderne mann, genuint interessert i å bruke tid på kvinnene i sitt liv (Bianca er en R&B-produsent/artist). Jordan](https://www.vg.no/rampelys/i/qAJlgE/michael-b-jordan-bekrefter-romanserykter-paa-instagram) i tittelrollen. Dette er i alle fall det første «Rocky»-relaterte produktet som Stallone ikke er med i. Enda han har vært ute av ringen i to tiår – og er eldre enn Adonis. Anderson, som er i god form, ønsker seg en sjanse på tittelen. [Jonathan Majors](https://www.vg.no/rampelys/tv/i/dOodEo/tv-serieanmeldelse-lovecraft-country-om-monstre-og-mennesker)) dukker opp i livet hans igjen. «Creed» er igjen er en avlegger av «Rocky-serien»: [Sly Stallone](https://www.vg.no/rampelys/i/7lG4gB/rocky-fyller-70-historien-om-stallone)s hjertebarn, som levde fra 1976 til 2016. Det må gå oppover, så må det se innmari stygt ut – og så må det gå bra igjen til slutt.
show more