Dennis Hauger

 
 
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Den store drømmen: - Nå eller aldri for Dennis Hauger

GOD STEMNING: Viaplay girer opp årets Formel 1-satsning med enda flere TV-sendinger. Fra venstre: Atle Gulbradsen, Thomas Schie, Daniel Høglund, Henning Isdal ...


– I år er det ikke mye rom for feil hos Dennis. – Det som taler for Dennis, utover at han er en ekstremt god fører, er blant annet lagbyttet i år. Det blir veldig spennende å se. Interessen er fortsatt skyhøy i Norge og den ser ut til å holde seg slik. Dennis har selv sagt at han opplever en svært god atmosfære i teamet, som er viktig. Skal han få en Formel 1-mulighet neste år, må han være helt i toppen nå.
show more
Post cover
Image courtesy of "Møre"
Hauge fjerde best i Formel 2-opninga

Plasseringa gjer at Aurskog-guten får sjuande beste startspor i sprintløpet i Sakhir-ørkenen laurdag. F2-reglane tilseier at startrekkjefølgja til det løpet ...


Forseinkingar eller nedetid på digitale utgåver og tenester vert ikkje godskrive. For å få tilgang til vår internetteneste og kunne nytte deg våre tenester, må du akseptere avtalevilkåra. Dette inneber at det ikkje vert gjeve refusjon for betalt inn beløp. Priser for abonnement kan bli justert og nye prisar vil kome fram av nettsidene. Du kan flytte abonnementet til ny fast adresse eller til ferieadresse. Kjøpar kan sjølv, når som helst bestille stopp av abonnementet ved utløp. Abonnementet går ut perioden du har betalt for. Ved oppseiing går abonnementet ut perioden du har betalt for, men vert stoppa etter dette. For å kunne behalde eit studentabonnement må det innan 1. Vilkåra kan endrast utan nærare varsel, men ved større endringar vil du bli bedt om å lese gjennom og akseptere vilkåra på ny. I tillegg vert papiravisa levert til registrert adresse. Det henvises til opphavsrettsloven.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Dennis Hauger klar for ny sesong: – Sterkeste Formel 2-feltet noen gang

Fredag er det endelig dags for Formel 2 igjen. Det hele starter med trening og kvalifisering på fredagen, før sprintløpet kjøres på lørdagen og hovedløpet ...


Første sesong i Formel 3 var ikke sterk, han vant i sesong to, og første sesong i Formel 2 var ikke så veldig bra, og nå er han klar for sesong to i Formel 2. Der er det litt som i fjor, så jeg tror ikke nødvendigvis at de er så langt bak Red Bull. I år blir han nødt til å gjøre det mye bedre hvis han skal ha noe håp om å komme til Formel 1 allerede neste sesong. De vant bare ett løp, og det var det ikke engang Lewis Hamilton som gjorde. De hadde riktignok en ok siste dag, men spesielt dag 2, der slet de og det innrømte de selv også. – Jeg tror det er det sterkeste Formel 2-feltet noen gang. Når det kommer til Mercedes så slet de stort i fjor. Men det holder ikke bare det, fordi det må også åpne seg en mulighet i Formel 1, altså bli en ledig plass, forteller den erfarne kommentatoren. Jeg tror at han kommer til å være helt i toppen. – Jeg tror han vil trives bedre i det nye teamet enn det han var i fjor siden de er veldig åpne. Fredag er det endelig dags for Formel 2 igjen. Altså første sesong i Formel 4 var ikke veldig bra, og han vant i sesong to.
show more
Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Dennis Hauger toer i første forsøk - lurte seg unna champis-feiring

Dennis Hauger (19) i nytt team fikk en pangstart på Formel 2-sesongen med 2. plass i sprintløpet i Bahrain lørdag.


Hauger tok to seirer i Formel 2 i 2022, én gang i et sprintløp og én gang i et hovedløp. Vi fikk svar på en del av de tingene vi lurte på i fjor. Dette er hans andre sesong i Formel 2, altså hakket under Formel 1. Dennis Hauger (19) i nytt team fikk en pangstart på Formel 2-sesongen med 2. Søndag får han fjerde beste startspor i hovedløpet, som gir mer poeng enn sprintløpet. Men jeg følte mot slutten, de siste ni rundene, da jeg fikk kjøre i ro, så tok jeg tiendeler i hver runde.
show more
Post cover
Image courtesy of "Romerikes Blad"
Hauger fjerde best i Formel 2-åpningen

Dennis Hauger (19) fikk en solid sesongstart med en fjerdeplass i fredagens kvalifisering i Formel 2. Det gir ham et godt utgangspunkt gjennom helgen i ...


Det betyr at sveitsiske Ralph Boschung på 10.-plass kjører ut først i lørdagens sprint. Foran sesongen byttet Hauger lag og kjører nå for MP Motorsport. F2-reglene tilsier at startrekkefølgen til det løpet snus på hodet for de ti beste i kvaliken.


Post cover
Image courtesy of "Parcferme.no"
Formel 2, Bahrain - kvalifisering: Dennis fjerde best

FORMEL 2: Treningen tidligere på dagen som ble avbrutt av to rødflagg viste verdien av å tidlig sette en god rundetid. Det skjønte også Hauger, ...


Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. – Det er en grei start på helgen og så får vi se hvordan det vil utvikle seg i løpene. Veigrepet endrer seg gjennom helgen etterhvert som F1-bilene kjører og legger igjen gummi i sporet. På den påfølgende runden ble det ingen ytterligere forbedring, men tiden holdt likevel til en fjerdeplass. Like bra gikk det ikke for Haugers teamkamerat Jehan Daruvala som havnet like utenfor topp ti. FORMEL 2: Treningen tidligere på dagen som ble avbrutt av to rødflagg viste verdien av å tidlig sette en god rundetid.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Dennis Hauger sesongåpnet med pallplass i Bahrain

I en intens kamp mot slutten tok han seg forbi Victor Martins og kjørte inn til andreplass. Aurskog-gutten åpnet løpet fra sjette startspor i Sakhir-ørkenen ...


Der vant han sprintløpet i Monaco og hovedløpet i Baku. Søndag starter Hauger hovedløpet i startspor nummer fire. Dette ser ekstremt lovende ut for Hauger og MP Motorsport, fortsatte Gulbrandsen.


Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Slår tilbake mot ekspert

Viaplays Formel 1-ekspert tror Dennis Hauger (19) kan ta flere grep for å bli en enda bedre toppidrettsutøver. - Jeg tror ikke han følger med på hva jeg ...


Jeg tenker ikke så mye på det, og vet at jeg må tenke på min sesongen, sier Hauger om uttalelsen til Tosts. Jeg vet at jeg må fokusere på det jeg skal i år. For noen måneder siden ble det klart at Hauger vil være reserve om noen av Red Bulls førere i Formel 1 ikke kan delta i noen løp. - Jeg tror ikke han følger med på hva jeg spiser hver dag. - Jeg har vært på Olympiatoppen hver dag jeg har vært hjemme, og vært i England og kjørt simulator. - Det blir godt å komme i gang med en løpshelg og se hvordan vi ligger an.
show more
Post cover
Image courtesy of "Parcferme.no"
(+) Hauger etter årets første pallplassering: — Jeg trodde faktisk i sving to at det skulle gå galt

Albuene i årets Formel 2-felt har kun blitt spisset over vinteren, men Hauger viste de andre hvor skapet står.


Post cover
Image courtesy of "Klar Tale"
Nå begynner Formel 1

Årets sesong begynner nå på søndag. 03/03/2023 12:41 Av Elena Berg Hansen, journalist. Motorsporten Formel 1 begynner ...


I Formel 2 konkurrerer det en nordmann. For eksempel Formel 2. Det første løpet blir kjørt i Bahrain.


Post cover
Image courtesy of "folkebladet.no"
(+) Japaner kan stikke kjepper i hjulene for Haugers Formel 1-drøm: – Lettere å bli kaptein på Arsenal

Det svarte Viaplay-ekspertene Atle Gulbrandsen, Thomas Schie og Stein Pettersen på spørsmål fra NTB om Dennis Hauger kommer til å vinne Formel 2-tittelen denne ...


Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Dennis Hauger toer i første forsøk - lurte seg unna champis-feiring

Dette lover godt for resten av sesongen, sier Viaplay-kommentator Atle Gulbrandsen om nordmannens sesongstart. – Den som imponerte mest i dag, var Dennis ...


Hauger tok to seirer i Formel 2 i 2022, én gang i et sprintløp og én gang i et hovedløp. Vi fikk svar på en del av de tingene vi lurte på i fjor. Dette er hans andre sesong i Formel 2, altså hakket under Formel 1. Dennis Hauger (19) i nytt team fikk en pangstart på Formel 2-sesongen med 2. Søndag får han fjerde beste startspor i hovedløpet, som gir mer poeng enn sprintløpet. Men jeg følte mot slutten, de siste ni rundene, da jeg fikk kjøre i ro, så tok jeg tiendeler i hver runde.
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Dennis Hauger nummer fire i årets første Formel 2-kvalifisering

Dennis Hauger (19) fikk en solid sesongstart med sitt nye lag, MP Motorsport, i Bahrain.


Veigrepet endrer seg gjennom helgen etter som Formel 1-bilene kjører og legger igjen gummi i sporet, sier Hauger i en kommentar til VG. Hauger ble nummer 10 i fjorårets Formel 2-sesong, den gang som fører for Prema. Dennis Hauger nummer fire i årets første Formel 2-kvalifisering


Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"
Dennis Hauger sesongåpnet med 2.-plass i sprintløpet: – Viktige poeng

I en intens kamp mot slutten tok han seg forbi Victor Martins og kjørte inn til 2.-plass. – Det var noen viktige poeng, sa Hauger på teamradioen etter løpet. 19 ...


Det var vel ingen tvil om hvem som var best på å ta vare på dekkene i dag. Der vant han sprintløpet i Monaco og hovedløpet i Baku. – Det var en god start på sesong. – Det var veldig deilig, spesielt å få svar på en del av de tingene vi slet med i fjor. Søndag starter Hauger hovedløpet i startspor nummer fire. Det var «close», sa Hauger.
show more