Firmino

 
 
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Medier: Firmino har bestemt seg for å forlate Liverpool

Ifølge The Athletic og Sky Germany forlater Roberto Firmino (31) Liverpool etter inneværende sesong.


4 3 Brasilianeren var lenge fast inventar i Liverpools startellever, men de siste to sesongene har vært preget av skader og mindre spilletid.


Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Britiske medier: Firmino forlater Liverpool etter åtte år

Roberto Firmino (31) skal ha fortalt Jürgen Klopp at han ikke vil forlenge med Liverpool og forlater klubben etter sesongen, melder BBC og Sky Sports.


Firmino har hatt en suksessrik periode i England og vunnet titler i Premier League, mesterligaen og flere nasjonale cuper. Etter åtte år i Liverpool har angriperen notert seg for 107 scoringer og 70 målgivende pasninger på 353 klubbkamper. Firmino signerte for Liverpool tilbake i 2015.


Post cover
Image courtesy of "Møre"
Britiske medium: Firmino forlèt Liverpool etter åtte år

Ifølgje rapportane ønskjer Klopp å behalde Firmino, men den brasilianske angriparen har andre planar. 31-åringen har fått sterk konkurranse om speletid ...


Forseinkingar eller nedetid på digitale utgåver og tenester vert ikkje godskrive. For å få tilgang til vår internetteneste og kunne nytte deg våre tenester, må du akseptere avtalevilkåra. Dette inneber at det ikkje vert gjeve refusjon for betalt inn beløp. Priser for abonnement kan bli justert og nye prisar vil kome fram av nettsidene. Du kan flytte abonnementet til ny fast adresse eller til ferieadresse. Kjøpar kan sjølv, når som helst bestille stopp av abonnementet ved utløp. Abonnementet går ut perioden du har betalt for. Ved oppseiing går abonnementet ut perioden du har betalt for, men vert stoppa etter dette. For å kunne behalde eit studentabonnement må det innan 1. Vilkåra kan endrast utan nærare varsel, men ved større endringar vil du bli bedt om å lese gjennom og akseptere vilkåra på ny. I tillegg vert papiravisa levert til registrert adresse. Det henvises til opphavsrettsloven.
show more
Post cover
Image courtesy of "Liverpool.no"
Jamie Carragher mener det er bra at Roberto Firmino forlater Liverpool

Roberto Firmino ble hentet til Liverpool fra Bundesliga-klubben Hoffenheim av tidligere Liverpool-manager Brendan Rodgers sommeren 2015.


Han er den spilleren Klopp har brukt mest i sin managerkarriere, med spilletid i 346 av managerens 416 kamper for de røde. Han har vært med på å vinne Champions League, Premier League, Supercupen, VM for klubblag, ligacupen og FA-cupen. Etter 107 mål og 71 målgivende pasninger fordelt på 353 kamper har 31-åringen bestemt seg for å ikke signere den nye kontrakten han er blitt tilbudt av Anfield-klubben, og kommer til å forlate Liverpool i sommer etter åtte år i klubben.
show more
Post cover
Image courtesy of "Liverpool.no"
Firmino nektet sin agent å snakke med andre klubber

Onsdag informerte Roberto Firmino sin agent Roger Wittmann om at han hadde bestemt seg for å forlate Liverpool. Fredag fortalte brasilianeren Jürgen Klopp ...


Han har vært med på å vinne Champions League, Premier League, Supercupen, VM for klubblag, ligacupen og FA-cupen. – På sosiale medier har folk gitt uttrykk for at de kan forstå avgjørelsen, og de har likt at Roberto har gjort dette på en seriøs måte, uten at noe er lekket ut. Roberto er en stille mann, men han konkluderte med at hans tid i Liverpool var over, og at det var på tide å skifte beite. Wittmann forteller at det var en svært følelsesladet Firmino som fortalte om avgjørelsen han hadde tatt. Han har under hele prosessen hvor vi har forhandlet med Liverpool sagt at han ikke ønsker å snakke med noen andre klubber. – Dette tror jeg er første gangen i mitt liv at jeg opplever at en Bosman-spiller sier at det ikke er behov for å snakke med andre klubber!
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Medier: Forlater Liverpool etter sesongen

– Jeg kan bekrefte det, det er en fin måte å avslutte etter åtte utrolige år, sier Wittmann til Scores365, gjenngitt av overgangsguru Fabrizio Romano.


He will leave the club as a free agent in summer. De to siste sesongene har vært preget av skader og perioder inn og ut av laget. [#Firmino]: He will LEAVE Liverpool after 8 years!


Post cover
Image courtesy of "Liverpool.no"
Firmino skal ha informert Klopp personlig etter dagens trening

Roberto Firmino kommer ikke til å skrive under på en ny kontrakt med Liverpool...


Han er den spilleren Klopp har brukt mest i sin managerkarriere, med spilletid i 346 av managerens 416 kamper for de røde. Mohamed Salah kommer til å være den eneste som blir igjen, etter at han signerte en ny treårskontrakt. Der gjorde han det klart for manageren at han kom til å kjempe for Liverpool helt til slutt, men at han ønsker å gjøre noe nytt i karrieren, for seg og familien.
show more
Post cover
Image courtesy of "Sporten.com"
Giganten Firmino er ferdig hos Liverpool

352 kamper i den røde drakta så langt. 107 scoringer, 78 assists. Roberto Firmino har vært en gigant for Liverpool, Denne sesongen har klubben slitt, ...


Firmino går inn i klubbhistorien som en av de store, men det gjenstår fortsatt viktige oppgaver som skal løses de neste månedene før avreise. Roberto Firmino har vært en gigant for Liverpool, Denne sesongen har klubben slitt, men brasilianeren har skutt godt fra seg med med syv scoringer i Premier League, to i Champions League. På fredag kom bekreftelsen på at dette er en god tid å gi seg på.
show more
Post cover
Image courtesy of "Sporten.com"
Forlater Liverpool til sommeren!

Sky Sports melder at spilleren har hatt møte Jurgen Klopp i dag. Roberto Firmino har fortalt Jurgen Klopp at han vil forlate Liverpool til sommeren, ...


Brasilianeren vil etterlate Anfield som en legende, etter å ha scoret avgjørende mål og vært en sentral del av det beste laget klubben har hatt på over 30 år. Den brasilianske spissen har vært gjenstand for spekulasjoner om fremtiden sin en stund. LES: