Frank Løke

 
 
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Frank Løke må ta grep før nytt eventyr: – Må nok inn i forhandlinger

Må bestikke datteren med dyre gaver før han kan legge ut på ny ekspedisjon.


– Hun vet at jeg klarer det og at jeg er sterk nok, det har jeg bevist, og hun har sagt at hun er veldig stolt av meg. – Selv om vi tuller med bestikkelser, så er det jo ikke det som har noe å si. – Det er datteren min som skal godkjenne alle prosjekter, og hun har allerede lovet at jeg skal få gå til sydpolen. Jeg vil gjerne at man kan følge dem før, og i forberedelsene til fjellturen. Allerede har det kostet ham dyrt, og om han skal få gjennomføre sin nye drøm, vil det koste ham enda mer. Selv om vi har hatt et par krangler og hun har vært lei seg og sint, så støttet hun meg til slutt. – Vi får se hva det koster nå. – Det blir ca. Hun har også blitt den stolte eier av en ny iPhone imot at faren fikk reise på ekspedisjon. Til nå har duoen besteget høye fjell, rodd over dype fjorder og gått mange mil i [den norske fjellheimen.](https://www.nettavisen.no/livsstil/full-dramatikk-pa-71-grader-nord-team-bryr-meg-ikke-om-rikke-i-det-hele-tatt/s/5-95-894002) Å pushe grenser og tilbringe tiden sin på utfordrende fjellturer har imidlertid Løke lang erfaring med. Denne gangen uten å ha med oksygen.
show more