Gunilla Persson

 
 
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
- Er i fullstendig sjokk

Gunilla Persson (64), kjent fra «Svenske Hollywoodfruer», er i sorg etter at moren hennes Iris har gått bort. Hun ble 97 år gammel.


«Jeg er så sjokkert og sitter time etter time ved siden av henne her på sykehuset. Realitystjernas mor har vært syk lenge, og i går delte Persson på Instagram at moren var blitt smittet av covid. Gunilla Persson (64), kjent fra «Svenske Hollywoodfruer», er i sorg etter at moren hennes Iris har gått bort.
show more
Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"
Gunilla Persson i sorg etter å ha mistet moren

Gunilla Persson deltok også i «Farmen kjendis» i 2019, men måtte trekke seg som følge av at hennes mor ble syk. – Jeg er fortsatt i fullstendig sjokk. Hjertet ...


[VG](https://www.vg.no/rampelys/tv/i/pQK8MW/tv-fruen-gunilla-persson-mistet-mamma-hjertet-mitt-bloer). Persson er kjent fra TV-serien «Svenske Hollywoodfruer», der hennes mor Iris flere ganger var å se. Den svenske TV-profilen Gunilla Persson (64) er i sorg etter å ha mistet sin 97 år gamle mor.


Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
TV-fruen Gunilla Persson mistet mamma: – Hjertet blør

En sønderknust Gunilla Persson (64) melder at moren hennes er død – 97 år gammel.


Persson opplyser i innlegget at hun satt ved morens side på sykehuset de siste timene. Gunilla Persson var i 2020 med i «Farmen kjendis», men da endte hun opp med Det skriver Persson i et åpenhjertig og sorgtungt innlegg på Instagram, dagen etter at hun meldte at moren var


Post cover
Image courtesy of "Dagens.no"
I stor sorg: Gunilla Perssons mor Iris er død

Hollywood-fruen Gunilla Perssons mor Iris Persson er død, skriver hun på sin Instagram. I februar fylte hun 97 år. "Jeg kan nesten ikke skrive disse linjene så ...


Den personen som er mest verdifull for meg (bortsett fra Erika) har forlatt dette jordelivet i natt og hjertet mitt blør», skriver hun i innlegget. «Beklager så dypt på sorgen. Men pulsen til Iris hadde vært svak og "helt uforberedt" stoppet hjertet.


Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Iris Persson er død

GOD KVELD NORGE (TV 2): Den svenske Hollywood-fruen Gunilla Persson er i sorg etter at moren døde.


I 2020 ble hun sendt til sykehus fordi hun «holdt på å kveles med sitt eget slim». – Hun er dement og det har vært en vanskelig tid, men det er så verdt det. Takk gode Gud for at jeg har henne, skriver hun om datteren Erika Persson (20). Erika er den største støtten jeg har, og det viser hun nå. – Det, for meg, mest verdifulle mennesket (foruten Erika) har i kveld forlatt livet på jorda og hjertet mitt blør. Gunilla har tidligere sagt at moren har hatt problemer med å få i seg mat og at hun har en vond hoste.
show more
Image courtesy of "MSN"
Gunilla Perssons store sorg – mamma Iris er død: «Jeg er i ...

TV-profilen Gunilla Persson er i dyp sorg. Hennes mor Iris, som også var med i programmet «Svenske Hollywoodfruer», har gått bort.