Jakob Ingebrigtsen

 
 
Post cover
Image courtesy of "Sandnesposten"
Jakob klar for EM-finale på 3000 meter

Jakob Ingebrigtsen hadde ingen problemer da han løp først i mål i kvalifiseringen på 3000 meter i innendørs-EM i Istanbul.


Så klarer de å holde seg på beina, og det er imponerende, men veldig gøy, sa Ingebrigtsen til – Jeg får jo med meg veldig mye, spesielt når jeg ligger helt der bak, og det er mange som bruker mye krefter, så jeg kan kose meg litt, og liksom «nå, nå tryner noen». Ingebrigtsen lå lenge bak i feltet i det første heatet, men ved tre runder igjen satte han opp farten og løp først i mål.
show more
Post cover
Image courtesy of "Sandnesposten"
Jakob forsvarte gullet: – Det er veldig kjekt

Ingen kunne stoppe tittelsankeren Jakob Ingebrigtsen (22) på 1500-meteren i innendørs-EM. Han var aldri skikkelig truet på vei mot gullet i Istanbul.


– Jeg er stolt av det og må takke alle som har hjulpet meg til det. VM (2022): Ett gull (5000 m), ett sølv (1500 m) Det er kult, sier Ingebrigtsen til NRK etter målgang. – Det er veldig kjekt. Flere gikk i bakken, men Ingebrigtsen lå da trygt plassert i front. – Dette er veldig kjekt og utrolig kult.
show more
Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Jakob Ingebrigtsen til ny EM-finale: – Kan kose meg

Jakob Ingebrigtsen hadde ingen problemer da han løp først i mål i kvalifiseringen på 3000 meter i innendørs-EM i Istanbul lørdag.


Vladimir Vukicevic klinte til med tredje beste tid i sitt heat og gikk til semifinale på 60 meter hekk. Så klarer de å holde seg på beina, og det er imponerende, men veldig gøy, sa Ingebrigtsen til [ Fredag vant han EM-gull på 1500 meter.](https://www.vg.no/sport/friidrett/i/wAxWEM/warholm-enkelt-videre-til-finale-i-innedoers-em)
show more
Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Jakob Ingebrigtsen tok sitt 10. EM-gull i duell med brite: – Kult at han prøver seg

Ingen kunne måle seg med Jakob Ingebrigtsen (22) da Lura-gutten satte mesterskapsrekord på 1500 meter i innendørs-EM i Istanbul.


– Det blir bedre og bedre, så den progresjonen kan jeg leve med. Heldigvis er jeg våken og svarer, sier Ingebrigtsen til NRK. Jeg visste at Gourley var i form og det er kult at han prøver seg.


Post cover
Image courtesy of "NRK"
Ingebrigtsen fascinert av konkurrentene

Bare 12 timer etter at Jakob Ingebrigtsen fikk gullmedaljen på 1500 meter i innendørs-EM, løp han kvalifisering på 3000 meter i Istanbul. Han lå lenge bak, ...


– Jeg synes det er fascinerende, for de bruker mye krefter på mye de ikke trenger. Så klarer de å holde seg på beina, og det er imponerende, men veldig gøy, sier Ingebrigtsen til NRK. Jeg håper det føles bedre i morgen, sier 22-åringen.


Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"
Jakob Ingebrigtsen forsvarte EM-gullet på 1500 meter: – Det gjør meg stolt

Ingen kunne stoppe tittelsankeren Jakob Ingebrigtsen (22) på 1500-meteren i innendørs-EM. Han var aldri truet på vei mot gullet i Istanbul.


Flere gikk i bakken, men Ingebrigtsen lå da trygt plassert i front. – Dette er veldig kjekt og utrolig kult. Det er dette vi jobber mot, sa Ingebrigtsen til NRK etterpå.


Post cover
Image courtesy of "Aftenbladet.no"
Jakob Ingebrigtsen tok sitt 10. EM-gull i duell med brite: – Kult at han prøver seg

Ingen kunne måle seg med Jakob Ingebrigtsen (22) da Lura-gutten satte mesterskapsrekord på 1500 meter i innendørs-EM i Istanbul.


– Det blir bedre og bedre, så den progresjonen kan jeg leve med. Heldigvis er jeg våken og svarer, sier Ingebrigtsen til NRK. Jeg visste at Gourley var i form og det er kult at han prøver seg. Ulsteinvikeren deltok ikke i det forrige innendørs-EM i 2021, men i 2019 tangerte han europarekorden innendørs, som han deler med Thomas Schönlebe, og sikret seg EM-gullet med tiden 45,05 i Glasgow. Tidligere på dagen tok Karsten Warholm seg enkelt videre til finalen på 400 meter med tiden 45,43 og en 1.-plass i sin semifinale. Torsdag tok han seg komfortabelt til finalen med en tredjeplass i forsøket - og brukte minimalt med krefter.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Ingebrigtsen innfridde i Istanbul: – Utrolig kult

I landet som har blitt rammet av et forferdelig jordskjelv var det fredag kveld duket for 1500 meter-finale i innendørs-EM i friidrett.


– Det går unna her. Les også: Dette er utrolig kult.


Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Ingebrigtsen innfridde i Istanbul: – Utrolig kult

Saken oppdateres. I landet som har blitt rammet av et forferdelig jordskjelv var det fredag kveld duket for 1500 meter-finale i innendørs-EM i friidrett. Der slo jakob Ingebrigtsen til med en fantastisk prestasjon. – Han blir europamester for fjerde ...


– Det går unna her. Les også: Dette er utrolig kult.


Post cover
Image courtesy of "Radio Haugaland"
Jakob Ingebrigtsen forsvarte EM-gullet på 1500 meter: – Det gjør meg stolt

Sport: Seieren ble norsk med den nye mesterskapsrekorden 3.33,95. Ingebrigtsen fikk ingen stor luke på oppløpet, men hadde full kontroll på briten Neil ...


Flere gikk i bakken, men Ingebrigtsen lå da trygt plassert i front. – Dette er veldig kjekt og utrolig kult. Det er dette vi jobber mot, sa Ingebrigtsen til NRK etterpå.


Post cover
Image courtesy of "KONDIS"
Jakob Ingebrigtsen og Magnus Tuv Myhre begge til finalen på 3000 meter i EM

Begge de to norske deltagerne kvalifiserte seg til finaleheatet, Jakob komfortabelt, Magnus akkurat så vidt.


q Q Magnus Tuv Myhre startet i det I den andre heatet, og der gikk det litt raskere. Men siden det gikk så fort ble det tre fra dette heatet som gikk videre på tid, og Magnus var den siste av disse tre. Jakob løp i det første heatet der han la seg sist i feltet fra start. Jakob Ingebrigtsen og Magnus Tuv Myhre løp i hvert sitt kvalifiseringsheat for å komme seg til finalen i på 3000 meter i EM innendørs, som nå pågår i Istanbul.
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Jakob Ingebrigtsen tok sitt 10. EM-gull i duell med brite: – Kult at folk prøver seg

Ingen kunne måle seg med Jakob Ingebrigtsen (22) da Lura-gutten satte mesterskapsrekord på 1500 meter i innendørs-EM i Istanbul.


– Det blir bedre og bedre, så den progresjonen kan jeg leve med. – Det er veldig kjekt og utrolig kult. Heldigvis er jeg våken og svarer når han angriper, sier Ingebrigtsen til NRK. Det å kunne forsvare en tittel er gøy, selv om man gjerne husker den første gangen best, så er det noe med å gjøre det igjen og igjen, sier gullvinneren til NRK. Jeg visste at Gourley var i form og det er kult at folk prøver seg. Torsdag tok han seg komfortabelt til finalen med en tredjeplass i forsøket – og brukte minimalt med krefter.
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Jakob Ingebrigtsen til ny EM-finale: – Kan kose meg

Jakob Ingebrigtsen hadde ingen problemer da han løp først i mål i kvalifiseringen på 3000 meter i innendørs-EM i Istanbul lørdag.


Vladimir Vukicevic klinte til med tredje beste tid i sitt heat og gikk til semifinale på 60 meter hekk. Så klarer de å holde seg på beina, og det er imponerende, men veldig gøy, sa Ingebrigtsen til [ Fredag vant han EM-gull på 1500 meter.](https://www.vg.no/sport/friidrett/i/wAxWEM/warholm-enkelt-videre-til-finale-i-innedoers-em)
show more
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Jakob Ingebrigtsen forsvarte gullet på 1500 meter i innendørs-EM

Ingen kunne stoppe tittelsankeren Jakob Ingebrigtsen (22) på 1500-meteren i innendørs-EM. Han var aldri skikkelig truet på vei mot gullet i Istanbul.


Flere gikk i bakken, men Ingebrigtsen lå da trygt plassert i front. [ – Dette er veldig kjekt og utrolig kult.


Post cover
Image courtesy of "Møre"
Jakob Ingebrigtsen forsvarte gullet på 1500 meter i innandørs-EM

Med det forsvarte han tittelen frå 2019. Sandnes-mannen er også regjerande meister på 3000 meter og spring i helga for endå ein gulldobbel. Ingebrigtsen vart ...


Forseinkingar eller nedetid på digitale utgåver og tenester vert ikkje godskrive. For å få tilgang til vår internetteneste og kunne nytte deg våre tenester, må du akseptere avtalevilkåra. Dette inneber at det ikkje vert gjeve refusjon for betalt inn beløp. Priser for abonnement kan bli justert og nye prisar vil kome fram av nettsidene. Du kan flytte abonnementet til ny fast adresse eller til ferieadresse. Kjøpar kan sjølv, når som helst bestille stopp av abonnementet ved utløp. Abonnementet går ut perioden du har betalt for. Ved oppseiing går abonnementet ut perioden du har betalt for, men vert stoppa etter dette. For å kunne behalde eit studentabonnement må det innan 1. Vilkåra kan endrast utan nærare varsel, men ved større endringar vil du bli bedt om å lese gjennom og akseptere vilkåra på ny. I tillegg vert papiravisa levert til registrert adresse. Det henvises til opphavsrettsloven.
show more
Post cover
Image courtesy of "NRK"
Jakob Ingebrigtsen tok suverent EM-gull på 1500 meter

Da konkurrentene satte inn sitt siste støt for å senke Jakob Ingebrigtsen tok nordmannen storskjermen inne på stadion i bruk for å vinne EM-gull.


Med tiden 3.32,38 løp han inn til årsbeste i verden, og snuste tidvis på sin egen verdensrekord innendørs på 3.30,60. Halvveis i løpet lå han foran skjema for å ta den tiden, men på slutten klarte han ikke helt å holde farten oppe. Da startskuddet gikk la han seg helt på halen, men flyttet seg helt frem i tet på kort tid. – Det er klart, det hjelper med erfaring. – Det er akkurat derfor jeg kan svare såpass kjapt på det angrepet som jeg får på langsiden. – Det er å bruke hjelpemidlene man har.
show more