Mount Everest

 
 
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
- Det er farlig

Frank Løke vil bli første nordmann som bestiger Mount Everest uten oksygenmaske - koste hva det koste vil. Lege Kaveh Rashidi advarer om at det kan bli ...


- Det at det er farlig. Det er dette jeg har trent på. Jeg vil si at eventyrer er det jeg egentlig er. - Nja, jeg er positiv da. Det at det ikke er alle som klarer det, det er noe av greia. - Jeg vil påstå det. Jeg er i kjempegod form - og har bevist at jeg takler høyden veldig bra, sier han. Det er også noe av motivasjonen, forteller Løke. - Jeg må bevege meg saktere, og kanskje være lengre tid i de forskjellige campene. - Jeg gikk rett opp! Det er bare å ønske ham lykke til, dette er virkelig å presse kroppen langt ut over det den er skapt for, sier Rashidi. Samtidig er han et menneske med mye erfaring og kunnskap om dette, samt antakeligvis fysiske og mentale forutsetninger som er gode.
show more