Terje Aasland

 
 
Post cover
Image courtesy of "Møre"
Aasland skal gjere greie for om Fosen-saka 13. mars

Olje- og energiminister Terje Aasland skal gjere greie for Stortinget om Fosen-saka klokka 12 måndag 13. mars. Publisert: 03.03.2023 kl 11:50.


Forseinkingar eller nedetid på digitale utgåver og tenester vert ikkje godskrive. For å få tilgang til vår internetteneste og kunne nytte deg våre tenester, må du akseptere avtalevilkåra. Dette inneber at det ikkje vert gjeve refusjon for betalt inn beløp. Priser for abonnement kan bli justert og nye prisar vil kome fram av nettsidene. Du kan flytte abonnementet til ny fast adresse eller til ferieadresse. Kjøpar kan sjølv, når som helst bestille stopp av abonnementet ved utløp. Abonnementet går ut perioden du har betalt for. Ved oppseiing går abonnementet ut perioden du har betalt for, men vert stoppa etter dette. For å kunne behalde eit studentabonnement må det innan 1. Vilkåra kan endrast utan nærare varsel, men ved større endringar vil du bli bedt om å lese gjennom og akseptere vilkåra på ny. I tillegg vert papiravisa levert til registrert adresse. Det henvises til opphavsrettsloven.
show more
Post cover
Image courtesy of "altaposten.no"
– Nå bør de ha lært at makta deres er av meget begrenset omfang og varighet når folket reiser seg

Hørte olje- og energiminister Terje Aasland i Dagsnytt-18. Og endelig fortalte han det. Det svake kunnskapsgrunnlaget dreier seg om regjeringens manglende ...


Og de bør ha lært at store industriprosjekter planlagt og gjennomført i dølgsmål ikke er et lurt politisk trekk. De hadde oppskriften, de hadde redskapen, men valgte å legge bort oppskriften og kjøre i vei med en redskap uten sans og styring. Nå bør Terje og Jonas ha lært mye. Vi husker kommunalminister Harrieth Andreassen som åpnet døra for utredning om de grunnleggende og historiske rettighetene til samefolket i Norge. De bør ha lært at gode nordmenns solidariske ånd våkner når urett begås rett utenfor stuedøra. Hørte olje- og energiminister Terje Aasland i Dagsnytt-18.
show more
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Aasland skal redegjøre om Fosen-saken 13. mars

Olje- og energiminister Terje Aasland skal redegjøre for Stortinget om Fosen-saken klokken 12 mandag 13. mars.


[Tror Fosen-floka kan svekke tilliten til regjeringen](https://www.dagsavisen.no/nyheter/2023/03/03/fosen-floka-kan-svekke-tilliten-til-regjeringen/) ] [NRK](https://www.nrk.no/nyheter/aasland-skal-redegjore-for-stortinget-om-fosen-1.16320640). Aasland (Ap) ba selv onsdag denne uken om å få komme til Stortinget og redegjøre om saken.
show more