Post cover
Image courtesy of "E24"
Be-«partnere» avviser samarbeid: – Vi undersøker bruken av vår merkevare

Nettverksselskapet «Be» skryter av å samarbeide med kjente merkenavn som Amazon, Avis og cruisekonsernet Carnival. Samtlige avviser samarbeidet.


Be skriver til E24 de to trakk seg ut og siden har advart alle mot Onecoin. De aviser også at selskapet gir investeringsråd, og skriver at det ikke er mulig å investere gjennom plattformene. I en ett år gammel video hevder en av lederne at selskapet har 60.000 aktive kunder totalt. i en e-post til E24. Men omfanget i Norge har vi ikke oversikt over, sier hun. Fredag ettermiddag avlyste Oslofjord Convention Center i Sandefjord et planlagt kjempearrangement Be skulle avholde i slutten av mars.
show more
Post cover
Image courtesy of "E24"
Be’s «partnere» avviser samarbeid: – Vi undersøker bruken av vår merkevare

Nettverksselskapet «Be» skryter av å samarbeide med kjente merkenavn som Amazon, Avis og cruisekonsernet Carnival. Samtlige avviser samarbeidet.


Be skriver til E24 de to trakk seg ut og siden har advart alle mot Onecoin. De aviser også at selskapet gir investeringsråd, og skriver at det ikke er mulig å investere gjennom plattformene. I en ett år gammel video hevder en av lederne at selskapet har 60.000 aktive kunder totalt. i en e-post til E24. Men omfanget i Norge har vi ikke oversikt over, sier hun. Fredag ettermiddag avlyste Oslofjord Convention Center i Sandefjord et planlagt kjempearrangement Be skulle avholde i slutten av mars.
show more
Post cover
Image courtesy of "E24"
Pyramide-anklager: Kansellerer kjempearrangement i Norge

Nettverksselskapet Be ventet tusenvis av deltagere til et event i Sandefjord. Etter «grundige undersøkelser» har Oslofjord Convention Center avlyst ...


Be skriver til E24 de to trakk seg ut og siden har advart alle mot Onecoin. De aviser også at selskapet gir investeringsråd, og skriver at det ikke er mulig å investere gjennom plattformene. I en ett år gammel video hevder en av lederne at selskapet har 60.000 aktive kunder totalt. Men omfanget i Norge har vi ikke oversikt over, sier hun. Lotteri- og stiftelsestilsynet har mottatt flere titalls henvendelser om selskapet. Be har avstått fra dette.
show more
Post cover
Image courtesy of "fvn.no"
(+) Kansellerer stort arrangement i Norge

Nettverksselskapet Be ventet tusenvis av deltagere til et event i Sandefjord. Etter «grundige undersøkelser» har Oslofjord Convention Center avlyst ...