Chelsea

2023 - 3 - 4

Fofana ordnet etterlengtet Chelsea-seier mot Leeds – ny Spurs-smell (Dagsavisen)

Chelseas midtstopper Wesley Fofana scoret kampens eneste mål i 1-0-møtet med Leeds i Premier League. Det ga manager Graham Potter en viktig opptur.

Chelsea innehar fortsatt 10.-plassen i Premier League, mens Leeds ligger på 17.-plass med 22 poeng. Et hjørnespark ble svingt inn i feltet, og Wesley Fofana var råsterk og stanget inn en hjemmeledelse. [ Det ble kampens eneste nettkjenning. Lagene gikk i garderoben etter en målløs omgang. Alene med keeper prøvde tyskeren en avslutning, men ble stoppet.

Image courtesy of "Sporten.com"

Dette lover definitivt ikke bra for Chelsea (Sporten.com)

Todd Boehly og gjengen jobbet under radaren da de manøvrerte seg foran rivalene mot en signering av Bundesligas gnistrende gode toppscorer hos RB Leipzig.

På fredag var det klart for kamp mot Dortmund, endelig fra start for Nkunku. I overgangen til februar var toppscoreren tilbake på fellestrening. Skader er og blir en del av fotballen, der en spiller aldri er sikret mot å bli sendt ut på skadebenken etter episoder på trening eller i kamp.

Image courtesy of "Nettavisen"

Maanums Arsenal vant ligacupfinalen over Chelsea – Reiten-assist ... (Nettavisen)

Frida Maanum og Arsenal vant ligacupfinalen 3-1 mot Guro Reiten og Maren Mjelde sitt Chelsea. Det er sjette gang klubben har gått til topps i turneringen.

omgangen etter et selvmål fra Niamh Charles. Det er ingen andre klubber som har gått til topps flere ganger enn de rødkledde fra London. Svenske Stina Blackstenius utlignet etter et kvarter, før Kim Little sendte Arsenal i ledelsen fra straffemerket ti minutter senere.

Sky Sports: Stiller mot Chelsea uten en av sine viktigste (Sporten.com)

Alle prater om Jude Bellingham, men Borussia Dortmund har nok av andre spillere som er med på å avgjøre det tetteste kamper. Chelsea fikk kjenne på det i ...

Chelsea skal nå møte andrekeeper Alexander Meyer, med under åttehundre minutter på kamparenaen denne sesongen. Ifølge Sky Sports og flere andre medier blir den sveitsiske landslagskeeperen ikke klar til returkampen mot Chelsea på tirsdag. Alle prater om Jude Bellingham, men Borussia Dortmund har nok av andre spillere som er med på å avgjøre det tetteste kamper.