Kajsa Vickhoff Lie

 
 
Post cover
Image courtesy of "Radio Haugaland"
Kajsa Vickhoff Lie mot sin første verdenscupseier under Kvitfjell-utforen

Sport: Bærumsjenta klinte til fra startnummer tre og kjørte inn til soleklar ledelse med 95 hundredeler ned til sveitsiske Priska Nufer.


Før det igjen må vi tilbake til Narvik i 1996. Lie hadde to 2.-plasser som sine beste resultat i verdenscupen før lørdagens seier. Kajsa Vickhoff Lie ligger an til å ta sin første verdenscupseier i alpint under utforrennet på «hjemmebane» på Kvitfjell.


Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Kajsa Vickhoff Lie tok karrierens første verdenscupseier under Kvitfjell-utforen

Kajsa Vickhoff Lie tok sin første verdenscupseier i alpint under utforrennet på «hjemmebane» på Kvitfjell.


Før det igjen må vi tilbake til Narvik i 1996. Under morgendagens super-G kjører hun for karrierens 86. Lie hadde to 2.-plasser som sine beste resultat i verdenscupen før lørdagens seier.


Post cover
Image courtesy of "Eurosport"
Vickhoff Lie med sin første seier i historisk Kvitfjell-utfor: – Beste følelsen i verden

Kajsa Vickhoff Lie smalt inn til en supertid fra startnummer tre og endte opp med å stikke av med en historisk seier i det første kvinnelige uftforrennet på ...


Før det igjen må vi tilbake til Narvik i 1996. – For ett år siden var jeg her og så Kjetil (Jansrud) sitt sist løp og Alexander (Aamodt Kilde) som vant super-G fra tribunen. Det ble en slags intern konkurranse mellom meg og Ragnhild om å bli den første til å vinne utfor. Det er ubeskrivelig, men samtidig er det også så ufattelig beskrivende. – Jeg visste ikke om det faktisk før denne sesongen (at ingen norsk kvinne hadde vunnet et utforløp tidligere, journ.anm). – Det er utrolig.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Vickhoff Lie tok historisk seier: - Har vært en drøm hele livet

Kajsa Vickhoff Lie kom i mål på tiden 1.32.36 og vant utforrennet på Kvitfjell. – Det er helt sinnssykt. Har du sett denne stemningen, hør da, sier Vickhoff ...


– Det er litt julaften og bursdag samtidig. Når Kajsa gjør et så fantastisk utfor som i dag er det en drøm som går i oppfyllelse, sier alpinlandslagets sportssjef Claus Ryste til TV 2. Det at det skjer her er så stort. Det er så kult det Kajsa gjør i dag. Det er to siden hun ble skadet, og da tenkte jeg i mitt stille sinn «kommer hun tilbake?», for det var så alvorlig. Det er helt rått.
show more
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Vickhoff Lie ble historisk på Kvitfjell: – Helt sinnssykt

Kajsa Vickhoff Lie ble historisk da hun tok sin første verdenscupseier i alpint under utforrennet på «hjemmebane» på Kvitfjell.


Hun fikk en trå start på sesongen med to strake 30.-plasser. Før det igjen må vi tilbake til Narvik i 1996. Det er så kult det Kajsa gjør i dag. Lie hadde to 2.-plasser som sine beste resultat i verdenscupen før lørdagens seier. [ – Det er jaggu på tide.


Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Vickhoff Lie tok karrierens første verdenscupseier

Mikaela Shiffrin sikret seg verdenscupen sammenlagt, men på Kvitfjell var det et norsk hjemmehåp som stjal oppmerksomheten.


Før det igjen må vi tilbake til Narvik i 1996. Det er så kult det Kajsa gjør i dag. Hun fikk en trå start på sesongen med to strake 30.-plasser. – Det er jaggu på tide. Lie hadde to 2.-plasser som sine beste resultat i verdenscupen før lørdagens seier. Sist det ble arrangert utforrenn for alpinjentene i Norge, var helt tilbake til verdenscupavslutningen på Kvitfjell i 2003.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Vickhoff Lie tok historisk seier: - Har vært en drøm hele livet

Kajsa Vickhoff Lie kom i mål på tiden 1.32.36 og leder utforrennet på Kvitfjell. – Det er helt sinnssykt. Har du sett denne stemningen, hør da, ...


– Det er litt julaften og bursdag samtidig. Når Kajsa gjør et så fantastisk utfor som i dag er det en drøm som går i oppfyllelse, sier alpinlandslagets sportssjef Claus Ryste til TV 2. Det at det skjer her er så stort. Det er så kult det Kajsa gjør i dag. Det er to siden hun ble skadet, og da tenkte jeg i mitt stille sinn «kommer hun tilbake?», for det var så alvorlig. Det er helt rått.
show more
Post cover
Image courtesy of "NRK"
Lekte med publikum etter sensasjonseier – så brast hun i gråt

Kajsa Vickhoff Lie (24) knuste konkurrentene under lørdagens utfor, tok sin første verdenscupseier på «hjemmebane» og ble samtidig historisk.


– Det er fantastisk bra kjørt. På lørdag skulle det altså klaffe for Lie. Første seier «ever» – og det er på hjemmebane og i utfor. Det er gøy å vite at jeg klarer å lære noe av det. Jeg gjorde jobben og så kom jeg kom inn med så stor ledelse at jeg tenkte «å ja, dette kan bli ganske gøy». Det er helt fantastisk, sier Lie til NRK om sin første verdenscupseier.
show more