Lucid

 
 
Post cover
Image courtesy of "adressa.no"
Norgesklar elbil frister med rekordrekkevidde. Vi har prøvd den

Lucid Air går som en kule, men blir neppe noen storselger. Er den en perfekt blanding av sportsbil og premium familiebil?


Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Her åpner de en helt spesiell bilbutikk midt i Oslo

Selger en av Norges dyreste elbiler. Lucid Motors åpner i dag sin første butikk i Norden - og den dukker opp i Oslo. Fra start har de to modeller å velge ...


Det kan man med Lucid Air Grand Touring (tall basert på den offisielle WLTP-målingen). Men over sommeren kommer en billigere utgave – Lucid Air Pure. [Her er Lucid på plass i Norge](https://www.tv2.no/broom/endelig-i-norge-elbilen-med-verdens-lengste-rekkevidde/15544906/) Men lavt forbruk er også en avgjørende faktor. I dag åpner den ferske, amerikanske elbilprodusenten Lucid sin første butikk i Norden. [Bekrefter rekordlang rekkevidde](https://www.tv2.no/broom/11559887/)
show more
Post cover
Image courtesy of "fvn.no"
(+) Norgesklar elbil frister med rekordrekkevidde. Vi har prøvd den.

Lucid Air går som en kule, men blir neppe noen storselger. Er den en perfekt blanding av sportsbil og premium familiebil?


Post cover
Image courtesy of "Norsk elbilforening"
Første sniktitt i Norge – koster fra 1 til 2,2 millioner

Lucid Air ruller både i USA og nedover i Europa allerede. Nå har elbilen kommet til Norge. Vi besøkte Lucids «studio» på Karl Johan dagen før åpningsdagen.


Den er er 4,97 cm lang, 1,93 bred og 1,41 høy. 1,49 kWt på mila. Gjør som over 120 000 andre elbilister! Luftmotstanden er best i verden 0,97 cW. I hvert fall hvis du befinner deg i hovedstaden. Få Norsk elbilforenings ladebrikke som gir deg tilgang til ladestasjoner i Norge og Europa, eksperthjelp på lading og supertilbud på veihjelp. Porsche og Mercedes har vært målestokken på kjøreegenskaper og komfort, og Tesla har selvsagt vært målestokken når det gjelder effektivitet. Og fra i morgen av er det mulig for mannen i gata å se og føle litt på hva Lucid har å by på i Norge. Hos Lucid er den på 280 liter Elbil-fenomenet Lucid åpner butikk i Oslo på lørdag Som vi skrev i går, åpner Lucid Motors sitt utstillingslokale/butikk på selveste paradegaten Karl Johan lørdag fjerde mars: Lucid Air ruller både i USA og nedover i Europa allerede.
show more
Post cover
Image courtesy of "Tek.no"
Lucid Air - Sniktitt - Tek.no

Lucid Air tar opp kampen med noen av de aller heftigste bilene på det norske markedet, som Porsche Taycan, BMW i7, Mercedes-Benz EQS og Tesla Model S. Lørdag ...


Vekten er også godt kamuflert, og du sitter utmerket i svært gode seter med det som virket som ganske god oversikt over omgivelsene. feb.](/nyheter/sniktitt/i/15RM3q/tesla-model-x-plaid) Vi går for noe som er mer nedtonet, uprangende og uten bling, med høykvalitetsmaterialer og noe nesten skandinavisk over seg. Senere er planen å åpne et service- og utleveringssenter på Bryn, litt utenfor Oslo sentrum. Giringen, forklarer Lucid, er vektet mer mot ytelse i høye hastigheter enn akkurat forskjellen på 2,5 og 2 sekunder fra 0–100. Lucid har holdt seg til et ganske forsiktig design, og merkbart er eksempelvis at bilen er helt uten «neonstripene» veldig mange bilprodusenter har lagt sin elsk på den siste tiden. Han er ikke redd for å snakke om konkurrentene, beretter meget oppglødd om egen teknologi og ikke minst om hvordan målet er at fremskrittene de har gjort også vil komme rimeligere biler til gode i fremtiden. – Når vi i dag klarer 4,6 miles per kilowattime og klarer over 800 kilometer rekkevidde, da tenker jeg på hvor små batteripakker vi kan klare oss med i fremtiden. Ventilasjonen og oppvarmingen er attpåtil sonebasert, så du kan bare kjøle ned rumpa og ikke ryggen, om du skulle ønske det. Luksus er nok også et begrep som kan brukes om Lucid og elbilen Air. Ca. Det skyldes i hovedsak en endring på felgdesignet, forklarer han til oss fredag.
show more
Post cover
Image courtesy of "varden.no"
(+) Norgesklar elbil frister med rekordrekkevidde. Vi har prøvd den.

Lucid Air går som en kule, men blir neppe noen storselger. Er den en perfekt blanding av sportsbil og premium familiebil?