Martin Lepperød

 
 
Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Litt for lettvint fra Martin Lepperød

Martin Lepperød forteller gode historier på Sentrum Scene og kaller det for et «show». Det er et tegn i vår tid.


Allerede i første episode truer han med at det også kommer en kokebok. I vinter lanserte han en seriøs podkast om døden. De skulle også være influencere, realitydeltagere, ha minst én seriøs podkast og én humorpodkast – og være skuespiller i seriøst nett-TV-drama.


Post cover
Image courtesy of "NRK"
«Norges mest originale komiker»

Norges mest originale komiker · Martin Lepperød har vært en av Norges mest populære komikere i snart 10 år og har rukket å bli en dreven og faglært standup · De ...


Det er jeg som er Espen. Jeg er frilanser som skriver om musikk og humor for NRK. Og du finner alt det nyeste på [nrk.no/anmeldelser](http://www.nrk.no/anmeldelser). NRK opplyser: Martin Lepperød og Espen Borge er begge frilansere som leverer innhold på oppdrag for NRK til ulike avdelinger. Han er den lojale, godmodige og ustyrtelig morsomme kompisen alle har i vennegjengen. Ole Soo har fått briljere i registolen, og selv om det nok er manges mareritt å ha regi og kontroll på hurragutten Martin Lepperød, har Soo tilført en struktur og dramaturgi som gjør «Kakerlakk» lett å henge med på – selv med den høye vitsetettheten og kaotiske energien.
show more