Tottenham

 
 
Post cover
Image courtesy of "MSN"
Arsenal og Tottenham kjemper om Dortmund-stjerne

Tottenham har vært et hode foran sine rivaler fra Arsenal de siste sesongene, men etter en fantastisk høstsesong leder nå Arsenal Premier League og har ...


Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Mener United bør hente «tidenes dyreste flopp»: – Hadde hjulpet

– Han er tidenes dyreste flopp, sa Darren Bent på radiokanalen Talksport, i sin omtale av den brasilianske landslagsstjernen. Tottenham spiller som regel med ...


– Disse spillerne som Tottenham har på benken. Nå som United begynner å bli bedre, få god struktur og vinner mye kamper tror jeg han kunne gjort mye for de røde djevlene, uttalte Kléberson. – Han har spilt i Premier League i mange år. – Han er en type spiss som hadde hjulpet United veldig. En trio bestående av Heung Min-Son, Dejan Kulusevski og nevnte Kane har vært foretrukket av Antonio Conte. Til tross for en prislapp i overkant av 72 millioner dollar, som i dagens kurs tilsvarer 750 millioner kroner har ikke Richarlison fått det til.
show more
Post cover
Image courtesy of "Sporten.com"
Arsenal og Tottenham kjemper om Dortmund-stjerne

Tottenham har vært et hode foran sine rivaler fra Arsenal de siste sesongene, men etter en fantastisk høstsesong leder nå Arsenal Premier League og har ...


Brandt går inn i de siste 12 månedene av kontrakten sin til sommeren, med hans nåværende Dortmund-avtale som går ut sommeren 2024. Avisen slår fast at begge klubber vil ha midtbanespilleren, som storspiller i Tyskland denne sesongen. [Liverpool og Chelsea i samtaler om spillerkjøp](https://sporten.com/liverpool-og-chelsea-i-samtaler-om-spillerkjop/)
show more
Post cover
Image courtesy of "Sporten.com"
Julian Brandt er ønsket av både Arsenal og Tottenham

Den tyske angripende midtbanespilleren Julian Brandt sine prestasjoner kan best beskrives som om noen hver sesong har skrudd opp temperaturen et hakk.


Tyskerens kontrakt går ut i 2024, men Dortmund ønsker tilsynelatende å forlenge avtalen med den tyske landslagsspilleren. Den tyske angripende midtbanespilleren Julian Brandt sine prestasjoner kan best beskrives som om noen hver sesong har skrudd opp temperaturen et hakk. – Hans sakte voksende utvikling brakte han til Borussia Dortmund fra Bayer 04 Leverkusen sommeren 2019 og nå er det svært sannsynlig i følge Bild Julian Brandt går videre til en toppklubb i Premier League.
show more