Barcelona mot Valencia

2023 - 3 - 5

Image courtesy of "ABC Nyheter"

Barcelona økte ligaledelsen med seier – Real Madrid spilte uavgjort (ABC Nyheter)

Barcelona vant 1-0 hjemme mot Valencia i den spanske toppdivisjonen søndag og leder La Liga med ni poeng etter Real Madrids 0-0-kamp mot Betis.

Nedrykkstruede Valencia greide ikke å gripe muligheten til å få med seg noen poeng hjem fra oppgjøret og tapte kampen 0-1. Real Madrid hadde sju poeng opp til Barcelona foran runden, og da de ikke greide å slå Betis, er luken nå på ni poeng etter 24 kamper. 23-åringen bommet imidlertid på straffen, og da Ronald Araújo fikk rødt kort bare minutter senere, fikk serielederen det nok med å trygge inn ledelsen.

Image courtesy of "Nettavisen"

Barcelona slo nedrykkstruede Valencia (Nettavisen)

Barcelona vant 1-0 hjemme mot Valencia i den spanske toppdivisjonen søndag. Klubben leder La Liga med ti poeng før ferdigspilt runde.

23-åringen bommet imidlertid på straffen, og da Ronald Araújo fikk rødt kort bare minutter senere, fikk serielederen det nok med å trygge inn ledelsen. Ferrán Torres kunne ha doblet ledelsen da katalanerne fikk straffe ti minutter inn i 2. Raphinha ordnet kampens eneste mål da han fant veien til nettmaskene i det 16.