Bodø/Glimt

 
 
Post cover
Image courtesy of "Ranheim"
Ranheim - Bodø/Glimt 0-4 (0-1)

Snøen dalte da oppvarminga startet, den måtte bort før kampstart. Da kampen kom i gang var det tydelig at det var to lag som begge ville score det første ...


Da han etter et raid på 30 meter, iskaldt plasserte ballen helt nede ved stolperota i Ranheims målet til 0-3. Da kampen kom i gang var det tydelig at det var to lag som begge ville score det første målet. Det var bortelaget som var nærmest å skape det helt store, men en god Frenderup i Ranheim målet leverte noen gode inngripender ved å avskjære bortelagets gjennomgruddspasninger.
show more
Post cover
Image courtesy of "Bodø/Glimt"
Glimt slo Ranheim – billettinfo til kvartfinalen

Bodø/Glimt slo Ranheim i kveldens kamp i "fjæra". Det betyr at det blir kvartfinale på Aspmyra.


mars sender vi ut koder til alle med sesongkort. Det blir igjen kvartfinale på Aspmyra. Med andre ord, det blir enten Viking eller Rosenborg som gjester Aspmyra helga om to uker.


Post cover
Image courtesy of "banett.no"
Bodø/Glimt enkelt videre i cupen – slo Ranheim 4-0

Kjetil Knutsens Bodø/Glimt hadde få problemer med å ta seg videre til kvartfinale i NM borte mot Ranheim søndag. Hugo Vetlesen storspilte i 4-0-seieren.


Vetlesen var også involvert i kampens fjerde mål da han chippet igjennom Fredrik Sjøvold som satte inn 4-0. 23-åringen fikk gå og gå inn i feltet før han upresset bredsidet inn kampens tredje mål bak en utspilt Nicklas Frenderup i Ranheim-målet. Da Hugo Vetlesen satte 3-0 i det 68.


Post cover
Image courtesy of "Eurosport"
Glimt enkelt videre i cupen – flere slaktet NRK: – Ingen voksne på jobb?

Bodø/Glimt hadde kontroll fra start til slutt i cupoppgjøret mot Ranheim. 4-0 gjør at Kjetil Knutsen og co. er videre til kvartfinale, men det var ikke ...


Kampen var den første for Bodø/Glimt etter at de røk ut av conferenceligaen mot Lech Poznan i slutten av februar. Vetlesen var også involvert i kampens fjerde mål da han chippet igjennom Fredrik Sjøvold som satte inn 4-0. 23-åringen fikk gå og gå inn i feltet før han upresset bredsidet inn kampens tredje mål bak en utspilt Nicklas Frenderup i Ranheim-målet.
show more
Post cover
Image courtesy of "vol.no"
410 feil - Siden du leter etter har enten blitt slettet eller flyttet.

Stokmarknes IL har signert samarbeidsavtale med Bodø/Glimt. Avtalen inkluderer trenerutvikling og gjør det enklere å sende spillere fra Stokmarknes på ...


Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Perler og traktor-blemme da Glimt sikret kvartfinale

Med scoringer av Amahl Pellegrino, Joel Mvuka, Hugo Vetlesen og Fredrik Sjøvold endte det med et komfortabelt Glimt-avansement. I kvartfinalen venter vinneren ...


Vi visste det ikke ble lett og vi tok det på alvor og viser det gjennom 90 minutter. – Det tror jeg. Det var viktig å score først i dag, oppsummerer Glimt-trener Kjetil Knutsen. – Joel sitt mål er prikken over i-en. Han tok rennefart og tok med seg litt av banen, men de har jobbet i et helt døgn med banen. I kvartfinalen venter vinneren av Viking-Rosenborg.
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Full fyr på årsmøtet til Bodø/Glimt – investor føler seg mobbet

Det går grenser for hvor mye mannskit vi finner oss i, sa Glimt-investor Benn Eidissen på klubbens årsmøte. Han la til at han nå vil trekke seg fra styret i ...


0 Det vil medføre mer åpenhet, innsyn, oversikt og kontroll fra både medlemmer, tillitsvalgt, ansatte, publikum og media. «NordlandsGlimt AS ble etablert i februar 2011. – Jeg har vært på en haug med bortekamper, alle hjemmekamper, ropt, sunget og hoiet. Men Tymi mobber og mistenkeliggjør både Tord Kolstad og meg. – Han bruker klubben for å få en talerstol.
show more
Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Full fyr på årsmøtet til Bodø/Glimt – investor føler seg mobbet

– Det går grenser for hvor mye mannskit vi finner oss i, sier Glimt-investor Benn Eidissen, som sier at han nå vil trekke seg fra styret i Nordlandsglimt AS.


– Jeg har vært på en haug med bortekamper, alle hjemmekamper, ropt, sunget og hoiet. – Når han har trukket seg ut av styret, så tror jeg han delvis er mobbet ut. – Han bruker klubben for å få en talerstol. Det vil medføre mer åpenhet, innsyn, oversikt og kontroll fra både medlemmer, tillitsvalgt, ansatte, publikum og media. Men Tymi mobber og mistenkeliggjør både Tord Kolstad og meg. Jeg har trukket en konklusjon om at når han trekker seg ut, så gjør jeg det samme.
show more
Post cover
Image courtesy of "Eurosport"
Medier: Salvesen med helomvending – på vei vekk fra Bodø/Glimt

Lars-Jørgen Salvesen (27) ønsket å bli i Bodø/Glimt for å kjempe om spissplassen. Nå skal det likevel gå mot en exit for spissen.


I helgens cupkamp mot Ranheim ble han sittende på benken. Salvesen kom inn rett før kampslutt da Glimt røk ut av Conference League mot Lech Poznan tilbake i februar. Overgangssummen skal ligge et sted mellom syv og åtte millioner kroner.


Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Opplysninger til VG: Salvesen mot Viking-overgang

Etter alle solemerker blir Bodø/Glimt-spiss Lars-Jørgen Salvesen (27) likevel Viking-spiller – over to måneder etter at han var hyperaktuell for ...


I januar hentet de Pemi Faris (22) fra Kristiansund. I troppen har de også Runar Espejord (27) og Lasse Nordås (21) som begge kjemper om spissrollen. [besøk](https://www.vg.no/sport/fotball/i/8J51xr/viking-aktuelle-lars-joergen-salvesen-paa-besoek-i-stavanger) – og endte med å fortsette i [Bodø/Glimt](https://www.vg.no/tag/bodoe-glimt).
show more
Post cover
Image courtesy of "Lofotposten"
Glimt lekte seg til kvartfinale i cupen

Søndag ettermiddag møtes Ranheim og Bodø/Glimt til dyst i cupens fjerde runde. Vinneren av kampen møter vinneren av oppgjøret Viking - Rosenborg på ...


På tampen var Vetlesen igjen servitør - denne gang til Fredrik Sjøvold. Joel Mvuka doblet ledelsen med et lekkert solomål etter 47 minutter, før Vetlesen omsider fikk tegnet seg på scoringslista etter 67 minutter. Da var det som at lufta gikk ut av et hardtkjempende Ranheim-lag, for fra pause og ut var Glimt klart best.
show more
Post cover
Image courtesy of "Avisa Nordland"
Raser mot NRK: – Ingen voksne på jobb?

Kjetil Knutsens Bodø/Glimt hadde få problemer med å ta seg videre til kvartfinale i NM borte mot Ranheim søndag. I forkant av oppgjøret var det flere som var ...


Kampen var den første for Bodø/Glimt etter at de røk ut av conferenceligaen mot Lech Poznan i slutten av februar. Vetlesen var også involvert i kampens fjerde mål da han chippet igjennom Fredrik Sjøvold som satte inn 4–0. [@RanheimFotball](https://twitter.com/RanheimFotball) mot [@FKBodoGlimt](https://twitter.com/FKBodoGlimt) på forsiden til NRK. Dagens kamp ble flyttet frem, og med en litt enkel produksjon er den tilgjengelig for alle i NRK TV hvor det skal være lett å finne frem til den. Da Hugo Vetlesen satte 3–0 i det 68. Håper produksjonsfolkene dukker opp i tide i det minste.
show more
Post cover
Image courtesy of "Avisa Nordland"
Glimt lekte seg til kvartfinale i cupen

Det tok nesten en omgang, men så ble nivåforskjellen mellom Bodø/Glimt og Ranheim tydelig. Gultrøyene kom seg trygt videre i cupen søndag kveld.


På tampen var Vetlesen igjen servitør - denne gang til Fredrik Sjøvold. Joel Mvuka doblet ledelsen med et lekkert solomål etter 47 minutter, før Vetlesen omsider fikk tegnet seg på scoringslista etter 67 minutter. Da var det som at lufta gikk ut av et hardtkjempende Ranheim-lag, for fra pause og ut var Glimt klart best.
show more
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Bodø/Glimt enkelt videre i cupen mot Ranheim

Kjetil Knutsens Bodø/Glimt hadde få problemer med å ta seg videre til kvartfinale i NM borte mot Ranheim søndag. Hugo Vetlesen storspilte i 4-0-seieren.


Vetlesen var også involvert i kampens fjerde mål da han chippet igjennom Fredrik Sjøvold som satte inn 4-0. 23-åringen fikk gå og gå inn i feltet før han upresset bredsidet inn kampens tredje mål bak en utspilt Nicklas Frenderup i Ranheim-målet. Da Hugo Vetlesen satte 3-0 i det 68.


Post cover
Image courtesy of "Aftenbladet.no"
Salvesen gjør helomvending – er på vei til Viking

Det skjer ting i Jåttåvågen: Viking skal være veldig nær en avtale med Bodø/Glimt-spissen Lars-Jørgen Salvesen (27). Han blir trolig klar allerede tirsdag.