Emilie Fleten

 
 
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Han hjalp da hun slet som mest. Så vant de på samme dag

Han var det store idolet som hjalp henne gjennom en utrolig vanskelig periode. Med noen timers mellomrom opplevde begge karrierens høydepunkt.


Han er en viktig person. I dag har jeg en sunn og god kropp, svarer hun. – Jeg føler absolutt ikke at jeg har runda gamet. Det er fortsatt mange renn jeg ikke har vunnet, avslutter Fleten. Han er en type med mye omsorg. Jeg synes det har vært utrolig kult. Man ser ikke at man er i ferd med å kjøre kroppen sin i senk, forteller hun. Han er en som ser folk rundt seg. Det er viktig med sånne i miljøet. når du ser at en person du kjenner har fått et helt annet utseende. De to var på samme fellestreninger i langrennsgruppen i Gol IL. Jeg skal innrømme jeg gråt da han tok sølv på sprinten, sier Fleten.
show more
Post cover
Image courtesy of "Hallingdølen"
Eventyrleg dag for idrettslaget! Sjå video av gullfeiringa her

Jubelen kom over anlegget på Solseter medan ungane gjekk Golrennet. Først for Emilie Fleten, så for 5-milskongen Pål Golberg.


Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Særlig finere blir det ikke

TV 2s langrennsekspert Petter Soleng Skinstad hyller Pål Golberg (32) og Vasaloppet-vinner Emilie Fleten (30), som har en helt spesiell historie sammen.


Kanskje var det nettopp dette som bidro til at Fleten i dag tok seieren i det som gjerne beskrives som langløpernes eget VM. For i dag var idretten ekstra fin, og de to vinnerne fra Gol bør være til inspirasjon for alle. I det store og det hele er idretten rimelig uviktig, men jeg tør påstå at av alle uviktige ting er idretten kanskje det viktigste. Hun utviklet spiseforstyrrelser og søkte psykologhjelp, noe hun også har vært åpen om i flere Større blir det ikke for de som liker å gå enda lenger enn femmila. I dag tok Pål Golberg sitt første.
show more