Jon Jones

 
 
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
- Kunne ikke tørke seg i rumpa

Snart ti år etter sin trolig tøffeste tittelkamp i Ultimate Fighting Championship (UFC), gjør Jon Jones comeback i verdens største MMA-organisasjon.


Jones var angivelig så sikker på seier at han ikke trente før kampen mot Gustafsson. Så mye juling at han ikke kunne tørke seg i rumpa. Etter fighten, som Jones vant på poeng, hadde han fått ordentlig juling.


Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Jones ble tidenes MMA-konge – Grasso knuste tidenes MMA-dronning

Først varmet meksikanske Alexa Grasso (29) opp publikum med å slå tidenes mest dominerende kvinnemester, så kom Jon Jones (35) og bekreftet at han er ...


Dermed er Jones sportslig sett tidenes mest dominante MMA-utøver med en ny tittel han trolig skal forsvare mot tidligere mester Stipe Miocic i juli. Bekreftelsen på det kom etter seieren i natt der Jones takket sin forlovede og gratulerte den ene av parets tre døtre med 10-årsdagen. etter å ha blitt låst i en «giljotin» Jones fikk inn etter først å ha tatt sin motstander ned på bakken. «Seieren» ble gjort om til «no contest». Forloveden og deres felles barn skal ha ringt politiet fordi en ruset Jones hadde opptrådt svært truende etter at han tidligere på kvelden hadde blitt hyllet på UFCs «Hall of fame»-arrangement. [Viaplay](https://viaplay.no/sport/mma/ufc/jones-vs-gane/s23022241905597953)-sendte UFC-stevne i T-Mobile Arena ble historisk og dramatisk.
show more