Liverpool FC

 
 
Post cover
Image courtesy of "Liverpool.no"
16-åring arrestert etter å ha stormet banen

Banestormeren skled inn i Liverpool-spillerne som feiret scoringen, og Andy Robertson tok telling etter sammenstøtet. Gutten som stormet banen fikk det glatte ...


– En 16 år gammel gutt fra Winsford ble arrestert mistenkt for å ha løpt ut på banen. Liverpool har satt i gang sin egen etterforskning av hendelsen, og de samarbeider med politiet. Banestormeren skled inn i Liverpool-spillerne som feiret scoringen, og Andy Robertson tok telling etter sammenstøtet.


Post cover
Image courtesy of "Liverpool.no"
De beste rekordene og statistikkene etter den historiske triumfen

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent og nå får du ...


. Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent og nå får du annonsefrie sider om du er logget inn. Siden du er Liverpoolsupporter …


Post cover
Image courtesy of "Liverpool.no"
– Jeg slo av TV-apparatet

Trent Alexander-Arnold innrømmer at han ikke orket å se at Manchester United løftet ligacuptrofeet forrige helg.


Jeg er sikker på at de føler det på samme måten. Vi har ikke gjort det enkelt for oss selv, men på det nivået vi er og med de spillerne vi har, forventer vi at vi er med der. Det er hva vi forventer. Det er motivasjonen for oss alle. – Det er litt irriterende å vite at de løftet det trofeet. Det handler om å bli stabile igjen, og få ting til å fungere som det gjorde før. Vi gikk fra å være vant til å være med i tittelkampen til dette. For Trent Alexander-Arnold handlet det om å fatte hva som hadde skjedd, og hvor laget nå stod. Jeg er opptatt av å holde hodet kaldt i forhold til det som har skjedd, sier scouseren. Men nå er de i kanonform. I Premier League er målet nå å ta fjerdeplassen. – Jeg så kampen, men så snart de gjorde seg klare til å heve trofeet slo jeg av TV-apparatet.
show more
Post cover
Image courtesy of "Liverpool.no"
Leverte to målgivende pasninger

Leighton Clarkson imponerte i en helg der det stort sett endte målløst for Liverpools utlånte spillere.


Conor Bradley spilte hele kampen for Bolton i det målløse League One-oppgjøret borte mot Morecambe. I midtuken startet han imidlertid da Leicester ble slått ut av FA-cupen. Tyler Morton ser ut til å ha mistet sin plass i startoppstillingen til opprykksjagende Blackburn.


Post cover
Image courtesy of "Liverpool.no"
Barry Lewtas sine gutter klatret til tredjeplass

Mandag kveld var Liverpools U21-lag i aksjon i Premier League 2, og møtte tabellnabo Arsenal på bortebane. Arthur Melo har spilt for U21-laget tidligere, ...


En av spillerne som har vært involvert med førstelaget som var involvert var Ben Doak. Scoringen kom da det gjensto fem minutter av ordinær tid, Arthur Melo har spilt for U21-laget tidligere, men var ikke involvert i denne kampen.