Petter Northug

 
 
Post cover
Image courtesy of "NRK"
Northug forvirret NRK-ekspert – så ble han knust av 16-åring

Emil Persson spurtslo to nordmenn og tok Sveriges første vasaloppseier siden 2012. Petter Northug tok et spesielt grep før rennet og havnet langt bak ...


Hun sa at hun ikke var i seng før halv tre, så da er ikke optimalt å stå opp seks. Det er nok mange som stusset litt før start. – Det litt forskjellige valg. Jeg synes det er utrolig offensivt å sette seg sånne mål. Men det er som du påpeker ikke en optimal opplading. Det var flere langrennsprofiler som stilte til start også – blant annet Petter Northug. Northug skal ha brukt skøyteski i dag, så får vi se om det er rett valg. Det kom snøvær som ikke var meldt og vi var gjennom mange forskjellige fører, sier trønderen. Astrid Øyre Slind stilte til start etter å ha gått VM-tremila lørdag, hvor hun ble nummer ti. – Jeg burde tatt den. Det er mulig skille på at det skøyteski når det er hull på toppen i skien, sier eksperten og påker at de fleste velger stakeski, sa Østensen. Jeg er helt ufattelig skuffet at jeg ble nummer to, sier Nygaard til NRK etter rennet.
show more