Puerto Rico

 
 
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Forsvant for 31 år siden – funnet på et sykehjem i Puerto Rico

Patricia Kopta fra Pennsylvania ble meldt savnet av sin ektemann i 1992. Etter flere års leting erklærte politiet henne død i 1999.


– Hun var kjent for å vandre rundt i Naranjito, Corozal and Toa Alta. Det var ingen livstegn fra Patricia på mange år, bortsett fra et brev hun sendte til ektemannen Robert. – Sjokk, jeg kunne ikke tro på det. Ifølge The Guardian var Kopta katolikk som ofte var å se på søndagsmesse før hun forsvant i 1992. Brian Kohlhepp, visesjef i det lokale politiet i Pennsylvania, sier at han ble kontaktet for et år siden av Interpol-agenten og pleieren som mente at kvinnen på øya kunne være Patricia Kopta. Det er en lettelse at hun er i live, sier ektemannen Robert Kopta, som aldri giftet seg på nytt.
show more