Real Madrid

 
 
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Barcelona økte ligaledelsen med seier – Real Madrid spilte uavgjort

Barcelona vant 1-0 hjemme mot Valencia i den spanske toppdivisjonen søndag. Klubben leder La Liga med ti poeng før ferdigspilt runde.


Nedrykkstruede Valencia greide ikke å gripe muligheten til å få med seg noen poeng hjem fra oppgjøret og tapte kampen 0-1. Real Madrid hadde sju poeng opp til Barcelona foran runden, og da de ikke greide å slå Betis, er luken nå på ni poeng etter 24 kamper. 23-åringen bommet imidlertid på straffen, og da Ronald Araújo fikk rødt kort bare minutter senere, fikk serielederen det nok med å trygge inn ledelsen.
show more
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Barcelona økte ligaledelsen med seier – Real Madrid spilte uavgjort

Barcelona vant 1-0 hjemme mot Valencia i den spanske toppdivisjonen søndag og leder La Liga med ni poeng etter Real Madrids 0-0-kamp mot Betis.


Nedrykkstruede Valencia greide ikke å gripe muligheten til å få med seg noen poeng hjem fra oppgjøret og tapte kampen 0-1. Real Madrid hadde sju poeng opp til Barcelona foran runden, og da de ikke greide å slå Betis, er luken nå på ni poeng etter 24 kamper. 23-åringen bommet imidlertid på straffen, og da Ronald Araújo fikk rødt kort bare minutter senere, fikk serielederen det nok med å trygge inn ledelsen.
show more