Sandra Lyng

 
 
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Laget musikk for Kardashian-serie

I «Hemmelige duetter» skal folkekjære artister synge duett med en partner de har et spesielt forhold til. En vegg skiller paret, og artisten har ingen aning ...


– Når veggen gikk opp begynte jeg å gråte, for jeg hadde savnet henne så fælt. Jeg fikk sjokk, for det var så usannsynlig at de skulle fått henne hele veien hit, sier Lyng. Etter det flyttet hun til Los Angeles, hvor hun blant annet har laget musikk for «The Kardashians»-serien som er på Disney+. Det var sistnevnte som fikk henne i kontakt med den hemmelige duettsangeren. Hun har ikke sett vedkommende på ti år, men det sterke vennskapet gjorde hun kjente igjen stemmen med en gang. Lyng møtte duettpartneren sin i Los Angeles for 13 år siden.
show more