Avinor

 
 
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Avinor: Systemfeil løst - trafikken vil normaliseres

En feil på radarsystemet som kontrollerer luftrommet i Sør-Norge, førte til full stans i flytrafikken mandag. Både Avinor og flyselskaper advarer om ...


– Foreløpig er det forsinkelser ut fra Bergen hovedsakelig. – Det er vertfall ikke et ekstern angrep. Da kan Avinor få unna trafikken, selv om det er redusert kapasitet. Det påvirker radarsystemet som kontrollerer luftrommene i hele Sør-Norge. – Det blir selvfølgelig en del forsinkelser og følgefeil utover ettermiddagen likevel. Den tekniske feilene på systemene er funnet og løst.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Avinor: Ikke funnet feilen som skaper flytrøbbel i Sør-Norge – forsinkelser utover ettermiddagen

Det betyr at det vil bli forsinkelser på Avinors lufthavner i ettermiddagsrushet og utover kvelden. Avinor vil holde reisende løpende orientert på nettsider, i ...


– Avinor jobber på spreng med å finne feilen i trafikkovervåkingssystemet, men kan ikke si når den blir funnet. Avinor vil holde reisende løpende orientert på nettsider, i sosiale medier, på berørte lufthavner og via mediene. Feilen som skaper flyproblemer i store deler av Norge mandag, er fortsatt ikke funnet.
show more
Post cover
Image courtesy of "Radio Haugaland"
Sorry, no posts matched your criteria.

– Trafikken gjenopptas gradvis etter at den tekniske feilen på trafikkovervåkingssystemene er funnet og feilen løst. Trafikken vil gradvis gå tilbake til ...


Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Avinor: - Feilen er funnet – VG Nå: Nyhetsdøgnet

Iran vil la internasjonale inspektører gjennomføre grundigere inspeksjoner av iranske atomanlegg, heter det i en felles uttalelse fra Iran og IAEA. Detaljer om ...


Post cover
Image courtesy of "Møre"
Avinor: Ikkje funne feilen som skaper flytrøbbel i Sør-Noreg – forseinkingar utover ettermiddagen

Det betyr at det vil bli forseinkingar på Avinors lufthamner i ettermiddagsrushet og utover kvelden. Avinor vil halde reisande løpande orientert på nettsider, i ...


Forseinkingar eller nedetid på digitale utgåver og tenester vert ikkje godskrive. For å få tilgang til vår internetteneste og kunne nytte deg våre tenester, må du akseptere avtalevilkåra. Dette inneber at det ikkje vert gjeve refusjon for betalt inn beløp. Priser for abonnement kan bli justert og nye prisar vil kome fram av nettsidene. Du kan flytte abonnementet til ny fast adresse eller til ferieadresse. Kjøpar kan sjølv, når som helst bestille stopp av abonnementet ved utløp. Abonnementet går ut perioden du har betalt for. Ved oppseiing går abonnementet ut perioden du har betalt for, men vert stoppa etter dette. For å kunne behalde eit studentabonnement må det innan 1. Vilkåra kan endrast utan nærare varsel, men ved større endringar vil du bli bedt om å lese gjennom og akseptere vilkåra på ny. I tillegg vert papiravisa levert til registrert adresse. Det henvises til opphavsrettsloven.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Avinor: Systemfeil løst - trafikken vil normaliseres

En feil på radarsystemet som kontrollerer luftrommet i Sør-Norge, førte til full stans i flytrafikken mandag. Både Avinor og flyselskaper advarer om ...


– Foreløpig er det forsinkelser ut fra Bergen hovedsakelig. – Det er vertfall ikke et ekstern angrep. Da kan Avinor få unna trafikken, selv om det er redusert kapasitet. Det påvirker radarsystemet som kontrollerer luftrommene i hele Sør-Norge. – Det blir selvfølgelig en del forsinkelser og følgefeil utover ettermiddagen likevel. Den tekniske feilene på systemene er funnet og løst.
show more
Post cover
Image courtesy of "Firdaposten"
Radartrøbbel gjer at innkomne fly til Oslo og Stavanger blir omdirigerte

Radarsystemet som kontrollerer luftrommet til Oslo og Stavanger lufthamn, fungerer ikkje som det skal. Det rammar flytrafikken i heile Sør-Noreg.


Slik vil det vere fram til klokka 14. Det rammar flytrafikken i heile Sør-Noreg. – Vi veit ikkje kor lenge det vil gå føre seg.


Post cover
Image courtesy of "E24"
Radarsystemet var nede ved Gardermoen og Sola

– Radarsystemet som kontrollerer luftrommet til Oslo Lufthavn Gardermoen og Stavanger lufthavn Sola fungerer ikke som det skal. Det er det såkalte NATCON NATC- ...


Det var ingen forklaring på hvorfor, men vi er på vei tilbake til gaten nå. – Vi fikk beskjed over høyttaleren på flyet at alle radarsystemene på flyplassene i Sør-Norge er nede. Det foregår full feilsøking, og vi kommer til å legge ut informasjon fortløpende på våre hjemmesider, sa han. Det er det såkalte NATCON NATC-systemet som er nede, sa pressevakt Øystein Løwer i Avinor til VG litt over klokken 10 mandag. – Feilen er funnet. Vi vet ikke hvor lenge det vil pågå.
show more