Bruce Willis

 
 
Post cover
Image courtesy of "Kontrast1.no"
'Stay in your place': Bruce Willis' kone gjør opprør mot paparazzier

Skuespiller Bruce Willis kone Emma Heming Willis ønsket å sende en melding til paparazziene gjennom Instagram-kontoen hennes. Han ber dem slutte å ville.


mars 2022 kunngjorde Emma Heming Willis at skuespilleren led av afasi og at han hadde bestemt seg for å avslutte karrieren. «Så denne videoen for paparazziene som prøver å få eksklusive bilder og videoer av mannen min: bli der du er«. Hans kone bestemte seg for å skyve dette ropet fra hjertet hennes først etter at fotografer prøvde å filme skuespilleren som drakk kaffe.
show more
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Trygler fansen: - Vær så snill

Emma Heming Willis: Trygler fansen: - Vær så snill. Bruce Willis' kone tar til sosiale medier og ber om råd.


I videoen forteller Heming Willis at ektemannen hadde vært ute for å ta en kopp kaffe med noen venner. Emma Heming Willis (44) har vært gift med den tidligere skuespilleren siden 2009, og er hans nærmeste pårørende. Nyheten kom et snaut år etter at 67-åringen la opp som skuespiller og avslørte at han [hadde fått diagnosen Afasi](https://www.dagbladet.no/kjendis/legger-opp-som-skuespiller/75730666).
show more
Post cover
Image courtesy of "Se og Hør"
Med bønn: - Hold dere på avstand

Bruce Willis' kone tar til sosiale medier og ber om råd. DEMENS: Bruce Willis ...


I videoen forteller Heming Willis at ektemannen hadde vært ute for å ta en kopp kaffe med noen venner. Nyheten kom et snaut år etter at 67-åringen la opp som skuespiller og avslørte at han [hadde fått diagnosen Afasi](https://www.seher.no/kjendis/syk-gir-seg-som-skuespiller/75730732). Har dere noen tips eller råd til hvordan ens kjære kan være trygg ute i verden? Emma Heming Willis (44) har vært gift med den tidligere skuespilleren siden 2009, og er hans nærmeste pårørende. Eller hva det måtte være. «Til andre pleiegivere eller demensspesialister som navigerer denne verdenen...
show more
Post cover
Image courtesy of "Filmweb.no"
Bruce Willis' kone trygler paparazziene: - Vær så snill, ikke rop til mannen min

Emma Heming Willis ber fotografene vise hensyn etter ektemannens demens-diagnose.


Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Bruce Willis’ kone trygler: – Vær så snill, ikke rop

Emma Heming Willis (44) ber fotografene holde avstand til demensrammede Bruce Willis (67)


Diagnosen er en felles betegnelse på demens, som skyldes skader i fremre del av hjernen. Vær så snill å dele.» «Dere andre omsorgspersoner eller spesialister innen demens, som navigerer i denne verden ... Bare la være. Eller hva det måtte være. [afasi-diagnose i fjor vår](https://www.vg.no/rampelys/i/47AjOa/bruce-willis-gir-seg-som-skuespiller), og i februar gikk familien offentlig ut og opplyste om at det nå også er klart at Bruce Willis [har demens](https://www.vg.no/rampelys/i/WRo5gG/skuespiller-stjernen-bruce-willis-har-faatt-demens#:~:text=Den kjente skuespilleren Bruce Willis,med helsen siden i fjor.&text=Familien opplyser om diagnosen i,Moore og hans fem døtre.).
show more
Post cover
Image courtesy of "Newsner Norsk"
Bruce Willis familie deler hans endelige diagnose: Bekrefter det vi alle fryktet

Med roller i filmene «Pulp Fiction», «The Sixth Sense», «Armageddon» og «Die hard» har han for lengst befestet sin posisjon i filmhistorien som en skuespiller i ...


– Hvis du selv passer på noen med demens, så vet du også hvor vanskelig det kan være å ta dem ut og navigere dem trygt i offentligheten, til og med bare for å få en kopp kaffe… For en forferdelig og hjerteskjærende nyhet. sier Emma, før tårene begynner å renne. – Siden vi publiserte Bruces afasidiagnose våren 2022 har tilstanden hans forverret seg og vi har nå en mer spesifikk diagnose: Frontotemporal demens. Nylig prøvde Bruce og en venn å gå ut offentlig for å få en kopp kaffe, men dette resulterte i at paparazzifotografer ropte etter Bruce for å få et sjelfullt bilde av skuespilleren. Dessverre er utfordringer med kommunikasjon bare ett av symptomene som Bruce sliter med.
show more