Chris Rock

 
 
Post cover
Image courtesy of "Se og Hør"
- Jeg er ikke et offer

Under fjorårets Oscar-utdeling sendte Will Smith (54) sjokkbølger gjennom kjendisverdenen da han løp opp på scenen og slo komiker Chris Rock (58), ...


- Dere vet alle hva som skjedde av meg, jeg ble slått av Smith. Men jeg er ikke et offer. [hadde en affære da hun og Smith var separert](https://www.seher.no/kjendis/innrommer-sidesprang/72653971). - Jeg skal prøve å gjøre et show i kveld uten å fornærme noen. Jeg skal prøve mitt beste, for du vet aldri hvem som kan bli trigget. Helt til slutten av sendingen, hvor han nå igjen nevner hendelsen.
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Chris Rock slår tilbake mot Will Smith i stand up-show

Skuespiller Will Smith slo komiker Chris Rock i ansiktet under fjorårets Oscar-utdeling. Et år etter tar Chris Rock igjen.


Jeg tok det slaget som Pacquiao. Det var også Jada P. Jeg skal gjøre mitt beste, siden du aldri vet hvem som kan reagere, sier Chris Rock. – Jeg har heiet på Will Smith hele livet mitt. Så rev han plasteret av såret. – Dere vet alle hva som skjedde med meg, da jeg ble slått i ansiktet av «Suge» Smith».
show more
Post cover
Image courtesy of "Se og Hør"
- Hvem er denne jenta?

Lørdag ledet komiker Chris Rock (58) Netflix sin første direktesendte begivenhet noensinne, en komediespesial med navn «Chris Rock: Selective Outrage».


Hva faen mener hun med at hun ikke visste? - «Jeg visste ikke hvor rasistiske de var». Googlet du ikke de jævlene?


Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Chris Rock latterliggjorde Will Smith i stand-up show

GOD KVELD NORGE (TV 2): Chris Rock kom med flere stikk mot Will Smith under et direktesendt Netflix-show.


For jeg er oppdratt. – Du har aldri sett meg gjøre en film med skjorta av. Fordi jeg har foreldre, det er derfor.


Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Chris Rock: – Kona såra Will Smith mye mer enn jeg gjorde

I sitt nye standup-show snakker komiker Chris Rock ut om da Will Smith måkte til ham på Oscar-utdelingen i fjor. – Det gjør fortsatt vondt.


Hun gjennomførte en idrettskonkurranse med brukket arm for å vinne penger til filmen. Men Lesley nektet å gi seg. Han gjør filmer med skjorta av. Jeg har heia på ham alltid, sa han. Vanligvis ville jeg ikke snakka om sånt. Da trør de andre gamle på hjemmet til (+)](https://www.dagsavisen.no/kultur/boker/2023/03/04/han-byr-pa-et-koselig-mordmysterium-fra-gamlehjemmet/) ] Det skjedde på showet hennes, Red Table Talk, som ble strømmet live. Før krisa har oppstått...](https://www.dagsavisen.no/kultur/film/2023/02/24/oscars-er-lei-skandaler-de-innforer-kriseteam-for-krisa/) ] Ifølge Chris Rock, burde Will Smith heller være sint på kona si, enn på han som vitset om henne. [ Øh, ja, det gjør fortsatt vondt. – Gjorde det vondt, spør folk.
show more
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
- Jeg er ikke et offer

Under fjorårets Oscar-utdeling sendte Will Smith (54) sjokkbølger gjennom kjendisverdenen da han løp opp på scenen og slo komiker Chris Rock (58), ...


- Dere vet alle hva som skjedde av meg, jeg ble slått av Smith. Men jeg er ikke et offer. Jeg skal prøve mitt beste, for du vet aldri hvem som kan bli trigget. - Jeg skal prøve å gjøre et show i kveld uten å fornærme noen. Helt til slutten av sendingen, hvor han nå igjen nevner hendelsen. alle som sier det har aldri blitt slått i ansiktet, innleder Rock ifølge
show more
Post cover
Image courtesy of "730.no"
Sleper Will Smith og kona på Netflix

Chris Rock har ikke tenkt å holde navnet til Will Smith sin kone ut av sin munn, og refser deg begge med stand-up-show på Netflix.


– Folk spør meg hvorfor jeg ikke gjorde noe tilbake. Det er det som skjedde. – Jeg elsket Will Smith. – Folk forventer at jeg snakker om den dritten, men jeg kommer ikke til å snakke om det akkurat nå. Normalt sett ville jeg ikke snakket om denne dritten, men av en eller annen grunn valgte de å dele denne dritten på internettet. Will Smith gjør filmer med skjorten av, du har aldri sett meg gjøre en film med skjorten av […] Selv i animasjonsfilmer er denne morrapuleren større en meg.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Slår tilbake mot Will Smith

Chris Rock tar for første gang bladet fra munnen og åpner opp om slaget under fjorårets Oscar-utdeling.


– Fordi jeg har foreldre, fordi jeg ble oppdratt. Jeg har foreldre og vet dere hva de lærte meg? – Du vil ikke se meg gråtende på Oprah eller Gail. Vitsen gikk på Jadas hårtap, som skyldes sykdommen alopecia. – Folk spør meg om det gjorde vondt. Det gjør fortsatt vondt!


Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
- Hvem er denne jenta?

Lørdag ledet komiker Chris Rock (58) Netflix sin første direktesendte begivenhet noensinne, en komediespesial med navn «Chris Rock: Selective Outrage».


- «Jeg visste ikke hvor rasistiske de var». Hva faen mener hun med at hun ikke visste? - Hvem er denne jenta, Meghan Markle?