Hadia Tajik

2023 - 3 - 6

Post cover
Image courtesy of "Frolendingen"

Bøylestad energipark presentert for Hadia Tajik: - Det er ingen tvil ... (Frolendingen)

Mandag var stortingsrepresentant og medlem av stortingets energi- og miljøkomite, Hadia Tajik (Ap) på besøk på Bøylefoss. Der ble hun blant annet presentert ...

Du plikter å holde Frolendingen AS oppdatert om endringer av adresse eller lignende relevant for abonnementsforholdet. Du kan når som helst si opp ditt abonnement på Frolendingen AS. Frolendingen AS bruker opplysningene dine for å gjennomføre og administrere avtaleforholdet. Vi ber deg ta kontakt med oss for å rette opplysninger som skulle vise seg å ikke være korrekte. Det er bare papiravisa som kan stoppes inntil videre. Du kan når som helst kreve at vi sletter opplysningene, dersom disse ikke lenger er nødvendige for å gjennomføre avtaleforholdet mellom deg og Frolendingen AS. Melding bør du gi skriftlig. Du har rett til innsyn i de opplysningene som Frolendingen AS har registrert om deg. Du har da rett til å gå i fra avtalen ved å gi melding til Frolendingen AS innen 14 dager etter at du har mottatt skjemaet for angreretten. Ved kjøp av Frolendingen AS på nettet har du angrerett i samsvar med Lov om opplysningsplikt og angrerett mv ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgssted. Vi leverer papiravisa til den adressen du har oppgitt. Papiravisa leverer onsdager.

Explore the last week