Max Verstappen

 
 
Post cover
Image courtesy of "NRK"
Varsler «radikale» endringer etter Formel 1-nedtur: – En av de verste dagene jeg har hatt

Mercedes fikk virkeligheten rett i fleisen da sesongen startet med en overlegen seier til Red Bull og Max Verstappen. Det vil Toto Wolff gjøre noe med.


Det gjør meg usikker, og kostnadstaket i Formel 1 gjør at det blir vanskeligere for Mercedes, som normalt sett hadde satt på 100 ekstra ingeniører for å jobbe med konseptet, men det har de ikke anledning til nå, svarer Pettersen. De er inne på et eller annet, mener eksperten. – Derfor prøver de å snakke det litt ned, og jeg tror egentlig ikke at Mercedes er så langt bak. – Wolf sier at de vurderer det han kaller radikale endringer på bilen. – Dette er en av de verste dagene jeg har hatt i racingsporten. Jeg tror ikke de hadde tatt med seg disse såkalte «
show more