Røros

 
 
Post cover
Image courtesy of "Fjell-Ljom"
Boplikt: – Absolutt boplikt i sentrum av Brekken, Glåmos og Røros er et minimum

Boplikt ved kjøp av bolig har vært en regel i Røros kommune i mange år, og denne boplikten gjelder i dag for hele kommunen. Det vil si alle områder som er ...


Dette brukes til å kunne forbedre vårt innhold og slettes hvis du sletter din brukerkonto. Denne tekniske informasjonen spares i 180 dager, og er nødvendig for at tjenesten skal fungere og for å ivareta sikkerheten. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Informasjonskapsler for analytisk funksjon brukes for å forbedre nettstedet (som er under stadig utvikling), men disse er ikke kritiske for nettstedets funksjonalitet. NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Du kan selv endre innstillinger for hvordan informasjonskapsler skal håndteres i din nettleser. Informasjonskapsler gjør det mulig å holde rede på slike innstillinger og annet over tid, slik at informasjonen er lettere tilgjengelig ved gjentatte besøk til nettstedet. Noe teknisk informasjon som IP-adresse og nettleser lagres i webserveren sine logger. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto. Dette gjøres automatisk uten at brukeren trenger å tenke på det. Om avisa uteblir på grunn av streik, lockout eller andre leveringsproblemer, vil vårt erstatningsansvar begrense seg oppad til det abonnenten har betalt for tilsvarende tidsrom.
show more
Post cover
Image courtesy of "Fjell-Ljom"
Nytt fra Brønnøysundregistrene: Flere antatt døde selskap i Røros

Kunngjøringstype «Antatt døde foretak» betyr i praksis at foretaket vil bli slettet i Foretaksregisteret, med mindre Foretaksregisteret mottar melding om annet ...


Dette brukes til å kunne forbedre vårt innhold og slettes hvis du sletter din brukerkonto. Denne tekniske informasjonen spares i 180 dager, og er nødvendig for at tjenesten skal fungere og for å ivareta sikkerheten. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Informasjonskapsler for analytisk funksjon brukes for å forbedre nettstedet (som er under stadig utvikling), men disse er ikke kritiske for nettstedets funksjonalitet. NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Du kan selv endre innstillinger for hvordan informasjonskapsler skal håndteres i din nettleser. Informasjonskapsler gjør det mulig å holde rede på slike innstillinger og annet over tid, slik at informasjonen er lettere tilgjengelig ved gjentatte besøk til nettstedet. Noe teknisk informasjon som IP-adresse og nettleser lagres i webserveren sine logger. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto. Dette gjøres automatisk uten at brukeren trenger å tenke på det. Om avisa uteblir på grunn av streik, lockout eller andre leveringsproblemer, vil vårt erstatningsansvar begrense seg oppad til det abonnenten har betalt for tilsvarende tidsrom.
show more
Post cover
Image courtesy of "Røros kommune"
Hvem vil du skal motta Røros miljøpris i 2023? - Røros kommune

Reidun Roland mottok i 2022 Røros kommunens fjerde miljøpris. Nå trenger vi din hjelp til å finne årets kandidat. Prisen skal stimulere til og belønne ...


Prisen skal stimulere til og belønne nytenking og innsats for klima- og miljøet. Feragen som vant prisen i 2019](https://roros.kommune.no/aktuelt/miljoprisen-gar-til-rolf-l-feragen/). Du sender forslaget til - bevaring og tilbakeføring av biologisk mangfold og verdifull natur - reduksjon av klimagasser, forurensning og støy I tillegg til selve prisen på 15 000 kroner får vinneren hederlig omtale for sin innsats.
show more
Post cover
Image courtesy of "Arbeidets Rett"
Lillian til Røros for å snakke avis

Nå kommer redaktøren i Hallingdølen til Røros for å holde foredrag på årsmøtet til Pressemuseet Fjeld-Ljoms Venner. Der skal hun snakke om hvordan avisa som ...


Lillian er opprinnelig fra Ålen og jobbet i Arbeidets Rett før veien gikk videre til Verdens Gang. Årsmøtet i år innledes med at venneforeningen har invitert redaktør Lillian Holden fra avisa Hallingdølen, som skal holde foredrag om hvordan det er å være i ei suksessrik lokalavis. mars og det foregår i Smelthytta/Rørosmuseet.
show more
Post cover
Image courtesy of "Rosenborg"
Frost Røros blir partner i RBK

– Jeg er helt sikker på at vi sammen skal spille hverandre gode, sier Christine Nossum, salg- og partneransvarlig i Rosenborg Ballklub. Frost Røros har tre ...


De har i tillegg Frost Proff som tilbyr arbeidsklær både til de som sitter på kontor og de som trenger slitesterke klær. På lik linje som Rosenborg har skapt noe å være stolt over, sier Frank Norvik, eier av Frost Røros Og ikke minst satsingen som er gjort på kvinnefotballen. – Vi er imponerte over grepene som er gjort for å forene kvinne- og herrefotball i en og samme klubb. Butikkene fører klær både til dame og herre, og har fokus på tidløse kvalitetsplagg samtidig som de følger trendbildet. – Det er skikkelig artig at Frost ønsker å bli med på laget.
show more