Benfica

2023 - 3 - 7

Benfica og Aursnes lekte seg til kvartfinale (TV 2)

Rafi Silva startet målfesten, før toppscorer i den portugisiske ligaen Goncalo Ramos scoret to mål før pause. I andre omgang fortsatte målene å renne inn. Joäo ...

Sistnevnte avsluttet hardt og kontant i mål. Han driblet seg enkelt forbi to-tre spillere på vei inn mot femmeteren og banket ballen i mål. Ramos satte fart og fant Silva i boksen. Aursnes sendte ballen videre til Álex Grimaldo, som la inn til Ramos. Benfica-spillerne tok kontroll fra start, og den portugisiske giganten gikk rett i angrep. I andre omgang fortsatte målene å renne inn.

Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"

Fredrik Aursnes involvert i tre mål da Benfica herjet med Brugge (Dagsavisen)

Fredrik Aursnes hadde en mer offensiv rolle enn vanlig og var involvert i de tre første målene da Benfica slo Brugge 5-1 hjemme og 7-1 totalt i ...

Først i det 38. På overtid i omgangen smalt det igjen. I det 20. Aursnes ble flyttet ned i sekserrollen sentralt på midtbanen etter et av de mange byttene da kampen var avgjort. minutt var det flipperspill i Brugge-målgården da João Mario fyrte løs fra kort hold og Meijer reddet på strek via keeper Simon Mignolet. Aursnes er en viktig spiller i et lag som for tiden spiller noe av den beste angrepsfotballen i Europa.

Post cover
Image courtesy of "VG Nå"

Aursnes-storspill i målfest – Benfica til kvartfinale i Champions League (VG Nå)

Benfica – Club Brugge 5–1, 7–1 sammenlagt) Fredrik Aursnes (27) herjet på midtbanen da Benfica filleristet Club Brugge i åttedelsfinalen av Champions ...

[Andreas Schjelderup (18)](https://www.vg.no/tag/andreas-schjelderup) var en ubenyttet reserve for Benfica. [Champions League](https://www.vg.no/tag/champions-league) – og portugiserne hadde ingen problemer med å sikre avansement til kvartfinale på hjemmebane. Her kan du se hvordan han herjet i Danmark forrige sesong: Han brukte to touch på midtbanen; det ene til å vende og legge til rette før han sendte ballen videre med sitt andre touch. Han slapp ballen fint ut til back Álex Grimaldo, som la til rette for Ramos’ andre mål for kvelden. [Antonio Nusa (17)](https://www.vg.no/tag/antonio-nusa) byttet på like etter.

Post cover
Image courtesy of "Radio Haugaland"

Aursnes involvert i tre mål da Benfica herjet med Brugge – videre i ... (Radio Haugaland)

Sport: Aursnes er en viktig spiller i et lag som for tiden spiller noe av den beste angrepsfotballen i Europa. Laget herjer både i portugisisk serie og i ...

På overtid i omgangen smalt det igjen. Først i det 38. I det 20. Aursnes ble flyttet ned i sekserrollen sentralt på midtbanen etter et av de mange byttene da kampen var avgjort. minutt var det flipperspill i Brugge-målgården da João Mario fyrte løs fra kort hold og Meijer reddet på strek via keeper Simon Mignolet. Sport: Aursnes er en viktig spiller i et lag som for tiden spiller noe av den beste angrepsfotballen i Europa.

Post cover
Image courtesy of "Vikebladet"

Klar for kvartfinale i Champions League (Vikebladet)

Fredrik Aursnes og Benfica tok seg tysdag vidare frå åttandedelsfinalen i den gjæve europeiske klubbturneringa.

Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"

Aursnes involvert i tre mål da Benfica herjet med Brugge – videre i ... (ABC Nyheter)

Fredrik Aursnes hadde en mer offensiv rolle enn vanlig og var involvert i de tre første målene da Benfica slo Brugge 5-1 hjemme og 7-1 totalt i ...

Først i det 38. På overtid i omgangen smalt det igjen. I det 20. Aursnes ble flyttet ned i sekserrollen sentralt på midtbanen etter et av de mange byttene da kampen var avgjort. minutt var det flipperspill i Brugge-målgården da João Mario fyrte løs fra kort hold og Meijer reddet på strek via keeper Simon Mignolet. Aursnes er en viktig spiller i et lag som for tiden spiller noe av den beste angrepsfotballen i Europa.

Benfica-sjefen om Schjelderup: – Hans tid vil komme (Møre)

Det norske supertalentet Andreas Schjelderup gjorde overgang til Benfica i januar, men har framleis til gode å få debuten sin. No forklarer trenaren kvifor.

Forseinkingar eller nedetid på digitale utgåver og tenester vert ikkje godskrive. For å få tilgang til vår internetteneste og kunne nytte deg våre tenester, må du akseptere avtalevilkåra. Dette inneber at det ikkje vert gjeve refusjon for betalt inn beløp. Priser for abonnement kan bli justert og nye prisar vil kome fram av nettsidene. Du kan flytte abonnementet til ny fast adresse eller til ferieadresse. Kjøpar kan sjølv, når som helst bestille stopp av abonnementet ved utløp. Abonnementet går ut perioden du har betalt for. Ved oppseiing går abonnementet ut perioden du har betalt for, men vert stoppa etter dette. For å kunne behalde eit studentabonnement må det innan 1. Vilkåra kan endrast utan nærare varsel, men ved større endringar vil du bli bedt om å lese gjennom og akseptere vilkåra på ny. I tillegg vert papiravisa levert til registrert adresse. Det henvises til opphavsrettsloven.

Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"

Aursnes involvert i tre mål da Benfica herjet med Brugge – videre i ... (Nettavisen)

Fredrik Aursnes hadde en mer offensiv rolle enn vanlig og var involvert i de tre første målene da Benfica slo Brugge 5-1 hjemme og 7-1 totalt i ...

Først i det 38. På overtid i omgangen smalt det igjen. I det 20. Aursnes ble flyttet ned i sekserrollen sentralt på midtbanen etter et av de mange byttene da kampen var avgjort. minutt var det flipperspill i Brugge-målgården da João Mario fyrte løs fra kort hold og Meijer reddet på strek via keeper Simon Mignolet. Aursnes er en viktig spiller i et lag som for tiden spiller noe av den beste angrepsfotballen i Europa.

Post cover
Image courtesy of "Eurosport"

Benfica-sjefen om Schjelderup: – Hans tid vil komme (Eurosport)

Andreas Schjelderup har enda tilgode å spiller for Benfica. Nå forklarer trener Roger Schmidt hvorfor debuten lar vente på seg etter overgangen.

Eliteserien Jeg skulle gjerne brukt alle innbytterne, men det er umulig. – For øyeblikket må jeg bruke hele stallen, vi har mange spillere som har jobbet hardt for å få oss hit.

Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"

Aursnes-storspill i målfest – Benfica til kvartfinale i Champions League (Aftenposten)

Benfica – Club Brugge 5–1, 7–1 sammenlagt) Fredrik Aursnes (27) herjet på midtbanen da Benfica filleristet Club Brugge i åttedelsfinalen av Champions ...

[Andreas Schjelderup (18)](https://www.vg.no/tag/andreas-schjelderup) var en ubenyttet reserve for Benfica. [Champions League](https://www.vg.no/tag/champions-league) – og portugiserne hadde ingen problemer med å sikre avansement til kvartfinale på hjemmebane. Her kan du se hvordan han herjet i Danmark forrige sesong: Han brukte to touch på midtbanen; det ene til å vende og legge til rette før han sendte ballen videre med sitt andre touch. Han slapp ballen fint ut til back Álex Grimaldo, som la til rette for Ramos’ andre mål for kvelden. [Antonio Nusa (17)](https://www.vg.no/tag/antonio-nusa) byttet på like etter.

Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"

Benfica-sjefen om Schjelderup: – Hans tid vil komme (Nettavisen)

Det norske supertalentet Andreas Schjelderup gjorde overgang til Benfica i januar, men har fortsatt til gode å få debuten sin.

– For øyeblikket må jeg bruke hele stallen, vi har mange spillere som har jobbet hardt for å få oss hit. Hans tid vil komme, fortsatte tyskeren. – Hans tid vil komme.

Post cover
Image courtesy of "Tipsbladet.no"

Preview: Benfica – Club Brügge (Tipsbladet.no)

Benfica har som kjent en kraftig link til Eliteserien og norske spillere, med Fredrik Aursnes, Andreas Schjelderup og Casper Tengstedt i troppen, men det er bare Aursnes som har minutter i Primeira Liga denne sesongen. Midtbanespilleren har blitt en av ...

Det var også svært overraskende at de tok seg videre i gruppespillet der de konkurrerte mot Atlético Madrid, Porto og Bayer Leverkusen. Norsk spiller også i Brügge, og Antonio Nusa var en åpenbaring i høstens gruppespill. Benfica har som kjent en kraftig link til Eliteserien og norske spillere, med Fredrik Aursnes, Andreas Schjelderup og Casper Tengstedt i troppen, men det er bare Aursnes som har minutter i Primeira Liga denne sesongen.

Explore the last week