8. mars 2023

2023 - 3 - 8

Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"

Dagens quiz: Onsdag 8. mars 2023 (Aftenposten)

2. Hva heter frontfiguren i The Pretenders? 3. Hvilket land tok flest gull under årets innendørs-EM i friidrett? 4. Hvem var utenriksminister i USA fra 2009 til ...

Hva heter frontfiguren i The Pretenders? I skulderen. Hva heter de to minste planetene i vårt solsystem? Hva kalles karbondioksid i fast, presset tilstand? Hva heter avisen som ble lansert av Aftenposten i 2012?

Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"

8. mars i Stavanger: Redningskvinner og tordentaler (Dagsavisen)

Redningsselskapet stilte med fullt «kvinnskap», og i byparken lød appeller fra, blant andre, ordfører Kari Nessa Nordtun og Romina Zadehkabir fra ...

− Vi er samlet her i kveld for å feire, protestere og endre. Vi er samlet for kvinner i Iran som frykter hijab-politiet, og kvinner i Ukraina som flykter med barn under armen. På kaien møter RA Tarjei Sandnes, som er regionrådgiver i Redningsselskapet i Stavanger. − Jeg hadde lyst på en ny hobby, og så liker jeg action. Hun er én av fire som er de eneste kvinnene i Redningsselskapet i Stavanger − sammen med 61 menn. Dette er en plass hvor vi alle får mestring og ser at vi er gode på hver våre ting og sammen, sier Julie Trommald til Rogalands Avis.

Post cover
Image courtesy of "Document.no"

Skogpod 8. mars 2023 (Document.no)

Hans Rustad deler sine tanker og refleksjoner mens han går tur i skogen med hundene. We're sorry but Podbean Player doesn't work properly without JavaScript ...

[Kjøp «Et varslet energisjokk» her!](https://www.documentforlag.no/produkt/et-varslet-energisjokk/) [Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!](https://www.documentforlag.no/produkt/den-doende-borgeren/) [PodBean](https://documentno.podbean.com/), iTunes og alle steder der podcasts finnes.

Explore the last week