Arsenal

2023 - 3 - 9

Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"

Arsenal sikret seg godt resultat borte mot Sporting (Nettavisen)

Londonlaget tok ledelsen borte mot Sporting fra Portugal, før vertene snudde kampen og ledet 2–1 etter 55 minutter. William Saliba sendte Arsenal i ledelsen, ...

Brasilianeren førte ballen over store deler av banen, og tok seg forbi keeper, men ble stoppet av Jeremiah St. Arsenal hadde likevel absolutt sjanser til å score flere mål og spesielt Gabriel Martinelli var nær ved å gjøre et praktmål. LES OGSÅ:

Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"

Ødegaard-løse Arsenal reddet uavgjort med heldig selvmål mot ... (Dagsavisen)

Arsenal måtte klare seg uten kaptein Martin Ødegaard da de spilte 2-2 borte mot Sporting i europaligaen.

Kampen var den første av to oppgjør i åttedelsfinalen. 24-åringen reiste til Portugal med troppen til tross for at han følte seg uvel, melder nettstedet. Ballen endret retning og gikk inn i nettmaskene bak Antonio Adan.

Post cover
Image courtesy of "VG Nå"

Uavgjort for Arsenal – måtte klare seg uten syk Ødegaard (VG Nå)

(Sporting CP – Arsenal 2–2) Martin Ødegaard (24) var ikke en del av troppen da Arsenal berget uavgjort i det første åttedelsoppgjøret i Europa League.

[Arsenal](https://www.vg.no/tag/arsenal) rullerte litt på laget, men det var likevel ikke et b-preget lag. [BT Sport](https://www.theguardian.com/football/live/2023/mar/09/sporting-v-arsenal-europa-league-last-16-first-leg-live-score-updates) etter 2–2-oppgjøret. Rundt fem minutter senere satte Sportings Hidemasa Morita ballen i mål på klønete og uheldig vis. Men Sporting viste at de ikke var ufarlige. Det portugisiske laget fikk den beste starten etter pause. Det skal ikke være snakk om noe alvorlig, melder de videre.

Ødegaard ikkje i Arsenal-troppen mot Sporting (Møre)

Klubben opplyser mellom anna at Matt Turner står i mål, og at Jakub Kiwior får debuten sin, men ikkje noko om kvifor den norske kapteinen ikkje er i laget. Det ...

Forseinkingar eller nedetid på digitale utgåver og tenester vert ikkje godskrive. For å få tilgang til vår internetteneste og kunne nytte deg våre tenester, må du akseptere avtalevilkåra. Dette inneber at det ikkje vert gjeve refusjon for betalt inn beløp. Priser for abonnement kan bli justert og nye prisar vil kome fram av nettsidene. Du kan flytte abonnementet til ny fast adresse eller til ferieadresse. Kjøpar kan sjølv, når som helst bestille stopp av abonnementet ved utløp. Abonnementet går ut perioden du har betalt for. Ved oppseiing går abonnementet ut perioden du har betalt for, men vert stoppa etter dette. For å kunne behalde eit studentabonnement må det innan 1. Vilkåra kan endrast utan nærare varsel, men ved større endringar vil du bli bedt om å lese gjennom og akseptere vilkåra på ny. I tillegg vert papiravisa levert til registrert adresse. Det henvises til opphavsrettsloven.

Post cover
Image courtesy of "MSN"

Ødegaard ikke i Arsenal-troppen til Sporting-møtet (MSN)

Det kom fram da londonklubben torsdag presenterte troppen som skal møte det portugisiske laget i Europa League. Nordmannen var verken på banen eller benken ...

Post cover
Image courtesy of "Radio Haugaland"

Ødegaard ikke i Arsenal-troppen mot Sporting (Radio Haugaland)

Klubben opplyser blant annet at Matt Turner står i mål, og at Jakub Kiwior får sin debut, men ikke noe om hvorfor den norske kapteinen ikke er i laget. The ...

Kampstart er klokken 18.45. Vieira har åpenbart kommet seg etter det og spiller på Ødegaards plass. 24-åringen reiste til Portugal med troppen til tross for at han følte seg uvel, melder nettstedet.

Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"

Ødegaard ikke i Arsenal-troppen til Sporting-møtet (Nettavisen)

Det kom fram da londonklubben torsdag presenterte troppen som skal møte det portugisiske laget i Europa League. Nordmannen var verken på banen eller benken ...

Ellers er det verdt å merke seg at polske Jakub Kiwior får sin debut for londonklubben i torsdagens europacupkamp. Ødegaard reiste med resten av troppen til Portugal, men har altså blitt syk. Arsenal melder på sin nettside at Granit Xhaka får sjansen i nordmannnes fravær og spiller på midten sammen med nykommer Jorginho.

Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"

Uavgjort for Arsenal – måtte klare seg uten syk Ødegaard (Aftenposten)

(Sporting CP – Arsenal 2–2) Martin Ødegaard (24) var ikke en del av troppen da Arsenal berget uavgjort i det første åttedelsoppgjøret i Europa League.

[Arsenal](https://www.vg.no/tag/arsenal) rullerte litt på laget, men det var likevel ikke et b-preget lag. [BT Sport](https://www.theguardian.com/football/live/2023/mar/09/sporting-v-arsenal-europa-league-last-16-first-leg-live-score-updates) etter 2–2-oppgjøret. Rundt fem minutter senere satte Sportings Hidemasa Morita ballen i mål på klønete og uheldig vis. Men Sporting viste at de ikke var ufarlige. Det portugisiske laget fikk den beste starten etter pause. Det skal ikke være snakk om noe alvorlig, melder de videre.

Post cover
Image courtesy of "Folkebladet"

Ødegaard ikke i Arsenal-troppen mot Sporting (Folkebladet)

Arsenal-kaptein Martin Ødegaard er ikke på banen eller benken når London-laget møter portugisiske Sporting i europaligaen i kveld.

Post cover
Image courtesy of "VG Nå"

Ødegaard hylles og sammenlignes med legende: – Elsker å se ham ... (VG Nå)

Arsenal-manager Mikel Arteta møter pressen fredag ettermiddag. Da får vi muligens svaret på om Arsenals nøkkelmann er klar til helgens kamp mot Fulham. Ni mål ...

4 3 De er ydmyke og ønsker å jobbe hardt. Jeg begynte å spille litt for trygt en stund. Jeg var mer redd for å gjøre feil enn å faktisk spille mitt spill, og spillet mitt handlet om å utgjøre en forskjell og spille den vanskelige pasningen. Jeg lurte på om han skulle få ut potensialet sitt.

Explore the last week