Cara Delevingne

 
 
Post cover
Image courtesy of "Melk & Honning"
– Jeg kunne dødd

I et nytt intervju med Vogue åpner Cara Delevingne opp om rusproblemer og de urovekkende bildene av henne fra i fjor høst.


Men på det punktet, var jeg virkelig klar. I fjor høst ble det nokså tydelig at ikke alt var som det skulle for Cara Delevingne. – Men det kommer aldri til å bli fikset eller fullstendig helbredet, men det går fint, og det er forskjellen, sier hun. – Jeg har fortsatt mye energi, men det er ikke uberegnelig. – Det er en skummel ting for menneskene rundt deg som elsker deg. – Det er hjerteskjærende fordi jeg trodde jeg hadde det gøy, men på et punkt var det sånn «Ok, jeg ser ikke bra ut», sier hun.
show more
Post cover
Image courtesy of "730.no"
Åpner opp om paparazzibildene alle snakket om

Nå forteller hun til Vogue at bildene ble en umiddelbar oppvekker for henne. Cara Delevingne røper at hun følte på en overveldende skam og ydmykelse etter å ha ...


– Nå nyter jeg det [å være edru]. Det var da disse bildene ble tatt […] På det punktet var det mange som var veldig bekymret. Det var skummelt, sier hun. Det er det avhengighet er. Jeg var ikke okay. – Jeg hadde ikke sovet.


Post cover
Image courtesy of "Dagens.no"
Supermodell åpner opp om vanskelig tid: Kunne være død

Det er det som står på forsiden av aprilutgaven av Vogue. Ved siden av teksten er det et stort bilde av supermodellen Cara Delevingne. I et stort intervju med ...


"Det er et element av å føle seg uovervinnelig når jeg tar stoff. En serie pappparazzibilder tatt av Cara Delevigne på en flyplass i Los Angeles i fjor ble det stjernen beskriver som en «wake up call». Dette er første gang Delevingne har snakket om dem og den gangen.


Post cover
Image courtesy of "Kontrast1.no"
«Hvis jeg hadde fortsatt denne veien, ville jeg ha dødd»: Cara Delevingne ser tilbake på prøvelsene sine

Cara Delevingne har levd under gjenskinnet fra fotografer i årevis. Først som en kjent modell, deretter som skuespillerinne, pryder kjendiser forsidene.


«Jeg våknet hjemme hos bestemor, på soverommet mitt, sov, i en brudekjole”, forklarer han, og beskriver å fullføre alle glassene med champagne i et familiebryllup. I en alder av 15 år ble modellen deprimert, og hun hadde tilgang til antidepressiva. Så, i en alder av 10, begynte modellen å ta sovemedisiner etter at hun ble diagnostisert med dyspraksi. Hvem prøver jeg å være?« «Også jeg begynte å drikke og feste. Du vet, noen ganger trenger du bare en realitetssjekk, så disse bildene gjorde meg takknemlig«.
show more