Cole Sprouse

 
 
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Raser etter avsløringer

Barnestjernas hemmeligheter har fått fansen til å se rødt. REAGERER: Cole Sprouses uttalelser har skapt ...


Det var veldig vanskelig for oss begge, og det er greit. I 2020 kom nyheten om at paret hadde gått hver til sitt. - Det var vanskelig. Han bærer likevel ikke nag og forteller at han ikke har vært lett å være kjæreste med. Videre legger 30-åringen til at de fleste forholdene han har vært i har vært mer seksuelle enn emosjonelle. Sammen med tvillingbroren, Dylan Sprouse, har 30-åringen medvirket i en rekke prosjekter, deriblant «Big Daddy», «Grace Under Fire» og «Zack og Codys søte hotelliv».
show more
Post cover
Image courtesy of "730.no"
Åpner opp om bruddet

I ukens episode av Call Her Daddy er det Cole Sprouse aka Jughead fra Riverdale som er gjest hos gravejournalist programleder Alex Cooper.


Jeg tror jeg også var ung og dum, og ikke verdens beste partner jeg heller. – Det var jeg som dro. – Siden vi møttes igjen senere har vi ikke sluttet å tilbringe hver dag sammen. Men igjen, alle disse klisjeene om å ikke date de du jobber med er veldig sanne. – Det var veldig vanskelig. Det tillot oss ikke den avstanden vi trengte for å kunne komme over det.
show more